26 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Hehe ja też chcę, a tak serio to śmieszą mnie trochę tego typu automaty 

Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
bartekmedon napisał(a):Hehe ja też chcę, a tak serio to śmieszą mnie trochę tego typu automaty
Tym bardziej, że nawet nieistniejące serwisy typu junfjfeneqwe.pl wycenia na ponad 3 tys. Więcej niż niektóre istniejące.
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 453
Mi moją stronę o której zapomniałem 3 lata temu wyceniło n 2 miliony hehe
Sprzedam za połowę
Sprzedam za połowę
[size=150]KONKURS - najlepsza nazwa dla cmsa[/size]
- miloszgadz
miloszgadz napisał(a):Mi moją stronę o której zapomniałem 3 lata temu wyceniło n 2 miliony hehe
Sprzedam za połowę
Poszła strona za bańkę ?
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
bartekmedon napisał(a):miloszgadz napisał(a):Mi moją stronę o której zapomniałem 3 lata temu wyceniło n 2 miliony hehe
Sprzedam za połowę
Poszła strona za bańkę ?
No skąd, że hehe ale chętnie ją sprzedam
Dodam jeszcze, że te skrypty czy cokolwiek co wycenia wartość stron chyba za duży nacisk bierze
na wiek domeny.
[size=150]KONKURS - najlepsza nazwa dla cmsa[/size]
- miloszgadz
No nie powiem już całkiem spora ta sumka, hehe
Ale poczekajmy do miliona. Wtedy sprzedamy. Udział w zyskach wezmą userzy mający powyżej 200 postów. I w zależności kto ile ma ten procentowo tyle dostanie. Teraz najwięcej chyba by wzięli Admin_Krzywy i Paweł Landzberg.
pozdro
Ale poczekajmy do miliona. Wtedy sprzedamy. Udział w zyskach wezmą userzy mający powyżej 200 postów. I w zależności kto ile ma ten procentowo tyle dostanie. Teraz najwięcej chyba by wzięli Admin_Krzywy i Paweł Landzberg.
pozdro-

Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka - Posty: 311
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):No i powoli do przodu![]()
Choć PageRank ma na dzień dzisiejszy w sumie symboliczne niemal znaczenie, to... zawsze cieszy jego wzrost.
Dziękuję Wam serdecznie, Forumenki i Forumeni, za Wasz wkład w nasze wspólne forum!
Gratuluję czwórki
-= Praktycznie - Informatycznie =-
[size=85]A mnie wciąż onieśmiela widok HTMLa
więc trochę w SEDzie posiedzę...[/size]
[size=85]A mnie wciąż onieśmiela widok HTMLa
więc trochę w SEDzie posiedzę...[/size]
-

maya - Posty: 9
zdarzają się strony z PR 10 np. http://www.w3.org/, ale to rzadkość.
Najwięcej jest od 0- 6. Jeśli ktoś uzyska PR 7 moje GRATULACJE- nie lada wyczyn!
Najwięcej jest od 0- 6. Jeśli ktoś uzyska PR 7 moje GRATULACJE- nie lada wyczyn!
- kasia
Stron z PR=10 jest trochę, np. Facebook.
Generalnie żeby mieć wysoki Page Rank trzeba mieć linki ze stron z wysokim PR. Mamy teraz PR=4, więc żeby zdobyć PR=5 należałoby zdobyć parę linków ze stron z PR=5/6. Poczekamy zobaczymy
Generalnie żeby mieć wysoki Page Rank trzeba mieć linki ze stron z wysokim PR. Mamy teraz PR=4, więc żeby zdobyć PR=5 należałoby zdobyć parę linków ze stron z PR=5/6. Poczekamy zobaczymy
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
26 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Wróć do Nowości / Aktualności na forum
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość