Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na forum: nowe działy, funkcjonalności, zmiany, komunikaty, propozycje
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Liczba tematów i postów przy każdym dziale.

Postprzez Karol Ż
napisane: 13 Sty 2012, o 11:06

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Paweł nie wiem czy temat był już poruszany, ale nawet jeżeli był to nic nie zostało w tej materii zrobione.

Rzecz ta od razu rzuciła mi się w oczy kiedy po raz PIERWSZY odwiedziłem twoje forum.
A mianowicie chodzi mi o liczbę tematów i postów przy każdym dziale. Według mnie jest to ARCYWAŻNA rzecz. Ponieważ gdy wchodzę na jakieś nowe forum i widzę że ogół tematów i postów jest mały, to znaczy że forum jest mało popularne i np zadane pytanie może nie doczekać się odpowiedzi.

Moim zdaniem brak tej funkcjonalności odstrasza wielu potencjalnych użytkowników (w tym nawet mnie).

Spójrz na forum PiO, tam widać że tematów jest ogrom i wiadomo że warto tam pisać bo zadane szybko doczeka się odpowiedzi.

U ciebie nawet gdyby forum było tak popularne jak PiO, nikt by tego w obecnej postaci nawet nie zauważył :)

Oczywiście wiem że twoje forum ma inny charakter niż PiO, ale warto się zastanowić nad moją propozycją.

Awatar użytkownika
Karol Ż

a ja nie bardzo rozumiem

Postprzez it-spleen
napisane: 13 Sty 2012, o 13:21

Szczerze, to nie bardzo rozumiem myśl tego tematu.

Też niedawno zarejestrowałem się na forum. I to właśnie dlatego, że 'żyło'. Popatrzyłem na głównej stronie, a także na niektóre działy i zauważyłem, że ludzie często piszą na tym forum.
Zarejestrowałem się i to był bardzo dobry krok. Teraz mam funkcję 'pokaż nowe posty' klikam i wiem, co w 'trawie piszczy'.

A co do tego, że nie jest standardowe forum typu temat -> ostatni wpis -> data ->użytkownik. To tylko plus. Forum się wyróżnia. A jeżeli ktoś rejestruje się na forum tylko dlatego, że ma 30 problemów i liczy, że forumowicze je rozwiążą w 30 sekund, to chyba pomylił 'drzwi'.

Dla mnie taka strona główna jest ok. Nie zmieniał bym jej, tylko dlatego, że na PiO, czy WiO:) jest inaczej.

Meble kuchenne i szafy wnękowe od Ekki Design to połączenie najwyższej jakości z wysokim poziomem funkcjonalnym. Ekki Design od wielu lat działa na rynku wykończenia wnętrz. Po meble kuchenne i szafy tylko do Ekki. Zapraszamy!
Awatar użytkownika
it-spleen

Miejscowość: Tarnowskie Góry

Cóż ja nadal podtrzymuje swoje stanowisko.

Postprzez Karol Ż
napisane: 14 Sty 2012, o 08:26

Cóż ja nadal podtrzymuje swoje stanowisko.

A jeżeli ktoś rejestruje się na forum tylko dlatego, że ma 30 problemów i liczy, że forumowicze je rozwiążą w 30 sekund, to chyba pomylił 'drzwi'.

hmm... a ja myślałem że rozwiążą 30 problemów w 3 sekundy :glupek2:

A tak na poważnie, to nie chodzi o te problemy, głównie chodzi o liczbę wątków przy kategoriach, moim zdaniem brakuje tu tego. Ale każdy może mieć inne zdanie.

Masażysta wykonujący MASAŻ RADOM może ci pomóc
Awatar użytkownika
Karol Ż

hmmm

Postprzez SandraMadalinska
napisane: 19 Lut 2012, o 03:06

Mówiąc szczerze mi to nie przeszkadza, ale fakt forum wyróżnia się i nie wiedziałam co jest innego poza układem liniowym:
dział - opis...
teraz już wiem, nie ma podsumowania ilości postów :-)

Zobacz narzędzie dzięki któremu zautomatyzujesz Sprzedaż w Internecie swoich produktów lub usług.
SqueezePage w dzisiejszych czasach to podstawa większości biznesów :-)
Awatar użytkownika
SandraMadalinska

Miejscowość: Warszawa

more

Postprzez Łukasz 'SłonecznaNarta' Solarski
napisane: 19 Maj 2012, o 16:06

Coś w tym jest ale zakładam, że to forum ma być takie bardziej kameralne więc jest to ograniczone specjalnie.

Awatar użytkownika
Łukasz 'SłonecznaNarta' Solarski

Wróć do Nowości / Aktualności na forum