Za miesiąc, 18 kwietnia 2009, minie dokładnie 1 rok działania forum.ebiznesy.pl. Rocznica! Pierwsza rocznica forum! Już się cieszę na samą myśl o tym.
Forum rośnie w siłę. Niemal codziennie dołączają do nas nowi użytkownicy. Chociaż "użytkownik" to niezbyt fajne określenie; lepiej np. "forumowicz"
Z okazji 1 rocznicy forum, postanowiłem zorganizować mały konkurs. Mały, nie znaczy bezwartościowy. Przeciwnie: jest to konkurs z nagrodami
Warunki i zasady KONKURSU ADMINA FORUM.EBIZNESY.PL:
- 1. Konkurs zostanie rozstrzygnięty 19 kwietnia 2009 roku, po zamknięciu pierwszego roku działania forum.
- 2. Będzie 5 nagród dla 5 osób. Będą to nagrody niespodzianki, więc nie powiem, co to będzie. Napiszę krótko: warto wygrać jedną z tych nagród! I sam nie wiem, czy najlepsza jest za 1 miejsce, czy za 5-te... każda jest niepowtarzalna!
- 3. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone na forum.ebiznesy.pl, w mailingu do użytkowników forum oraz w mailingu do mojej bazy adresowej Darmowego Kursu Pozycjonowania. Zwycięzcy będą zatem mieli darmową promocję swoich nazwisk i serwisów (!)
- 4. UWAGA: zwycięzców wybiera admin w subiektywnej swej ocenie. Jeśli ktoś nie akceptuje tego warunku, niech nie bierze udziału w konkursie! Choć udział w zasadzie bierze każdy nasz Forumowicz, mimo woli...
- 5. Zwycięzcy konkursu zostaną wybrani, biorąc pod uwagę:
- aktywność na forum
- merytoryczny poziom wypowiedzi
- pomoc dla innych
- kulturę osobistą
- osobowość
- inne czynniki, według uznania admina
- 6. W konkursie mogą wziąć (i biorą!) udział wszyscy Forumowicze, którzy zarejestrują się na forum przed 19 kwietnia 2009. Choć osoby, które będą dopiero kilka godzin na forum, będą miały małe szanse na wygraną, hehe.
- 7. W konkursie udziału nie biorą: admin (hehehhehehehehhe) oraz jego brat - Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka. Sorry, Brachu, hehe.
- 8. Jeśli któraś z pięciu osób, zwycięzców konkursu, zrezygnuje z nagrody, otrzyma ją następna w kolejności osoba, wyznaczona przez admina.
- 9. Jeśli coś nie zostało w niniejszym krótkim regulaminie sprecyzowane, admin ma moc decyzyjną i on podejmie odpowiednie rozwiązania - zawsze dla dobra forum.ebiznesy.pl.
Zapraszam wszystkich do zabawy!
Choć sam nie wiem, czy to zabawa. Taaakie nagrody........
Wasz oddany i wdzięczny Wam admin,
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
PS. Raz jeszcze Wam dziękuję za to, że jesteście. Bez Was niczego by nie było. I to dzięki Wam i, mam nadzieję, wielu jeszcze innym, to forum będzie niebawem najlepszym forum ebiznesowym w Polsce. Tego Wam i sobie życzę. Choć na życzenia jeszcze przyjdzie czas. W końcu rocznica dopiero za miesiąc