Konferencja była w tym samym miejscu co zjazd naszego forum, na Bobrowieckiej.
Godzinę temu, trochę zmęczony wróciłem do swojego domostwa. I nie mogłem wręcz, nie mogłem nie podzielić się wrażeniami:)
Jestem pod totalnym wrażeniem bowiem tego co Piotr i Darek zaprezentowali nam. Przygotowali się bowiem wyśmienicie do osób przybyłych. Wykłady nie były bowiem w stylu...jak od zera 'stać się e-biznesmenem, a bardziej jak zostać 'milionerem', były bowiem bardzo zaawansowane! Normalnie wymiot totalnyyyy...
A z tym jajkiem kinder to normalnie masakra. Każdy dostał czekoladowe jako kinder. Piotr powiedział aby nie wyrzucać pozłotek bo będą potrzebne. Na sam koniec okazało się ,że kolor pozłotka od jajka - oznaczał wielkość zniżki na produkty
Zdziwiło mnie trochę to, jak dużo osób nie wiedziało kim jest Pan - Paweł Krzyworączka
...tak więc 'Krzywy' gdybyś był, zrobiłbyś sobie niezłą reklamę:P
Strasznie się ciesze z udziału z konferencji. Głównie z kilku powodów; zapłaciłem za udział tylko 37zł (z małą zniżką
), wygrałem książkę ("125 pytań na temat e-biznesu do Piotra Majewskiego"), ale głównie się ciesze dlatego ,że miałem po prostu na nią nie iść. Spodziewałem się bowiem czegoś w stylu 'szkoły podstawowej. A tu się tak miło zaskoczyłem Jeśli był ktoś z naszego kochanego forum na konferencji - czekam na swoje odczucia?