Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Hehe, czerwony może być chyba tylko administrator
Gratuluję i powodzenia w zwalczaniu spamu
No, baaa
Admin czerwony (czy tam bordowy, nie kumam zbyt wielu kolorów - pewnie ze 16), bo rozgrzany do czerwoności od własnej pasji.
A Moderatorzy zieloni, bo to symbolizuje ich wiedzę
A tak już na poważnie: już za kilka miesięcy Zjazd Forum w Krakowie - i kolejne nominacje
19 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Z przyjemnością informuję, że na Zjeździe Forum 2011 w Warszawie nominowałem 3 kolejnych Moderatorów naszego Forum.
Oto oni:
Sebastian Nowak (zmieniłem przy okazji nick Seby z sebastian-nowak)
Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka (trochę prywaty, hehe)
Tomasz Fabiszak (Tomka też zaskoczyłem tą nominacją)
Kolejnych Moderatorów zapewne nominuję za rok na Zjeździe w Krakowie, choć nie wykluczam zrobienia tego wcześniej.
Nowi Moderatorzy to osoby, którym ufam i które naprawdę dużo wniosły do naszego Forum. Jestem pewien, że będzie nam się świetnie współpracowało.
Krzywy-amin
Oto oni:
Sebastian Nowak (zmieniłem przy okazji nick Seby z sebastian-nowak)
Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka (trochę prywaty, hehe)
Tomasz Fabiszak (Tomka też zaskoczyłem tą nominacją)
Kolejnych Moderatorów zapewne nominuję za rok na Zjeździe w Krakowie, choć nie wykluczam zrobienia tego wcześniej.
Nowi Moderatorzy to osoby, którym ufam i które naprawdę dużo wniosły do naszego Forum. Jestem pewien, że będzie nam się świetnie współpracowało.
Krzywy-amin
Zajrzyj na mój blog ebiznesy.pl i poczytaj w wolnej chwili o e-marketingu. Szukasz domeny dla Twojego serwisu? Koniecznie zapoznaj się z tym Darmowym Poradnikiem o Domenach!
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
-

Artur Smolicki - Posty: 211
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Dzięki!
Teraz zielony, ale jak usłyszałem "na żywo" o "nominacji" to się zaczerwieniłem...
Teraz zielony, ale jak usłyszałem "na żywo" o "nominacji" to się zaczerwieniłem...
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
-

Tomasz Fabiszak - Posty: 443
- Miejscowość: Poznań
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Sebastian Nowak napisał(a):to się zaczerwieniłem...
Hehe, czerwony może być chyba tylko administrator
Gratuluję i powodzenia w zwalczaniu spamu
FM Group For Home - zobacz katalog FM Group For Home I Zostań Konsultantką FM Group
- Konsultant FM Group
Konsultant FM Group napisał(a):Hehe, czerwony może być chyba tylko administrator
No, baaa
Admin czerwony (czy tam bordowy, nie kumam zbyt wielu kolorów - pewnie ze 16), bo rozgrzany do czerwoności od własnej pasji.
A Moderatorzy zieloni, bo to symbolizuje ich wiedzę
A tak już na poważnie: już za kilka miesięcy Zjazd Forum w Krakowie - i kolejne nominacje

Chcesz nauczyć się pozycjonowania? Zapisz się na całkowicie bezpłatny kurs pozycjonowania. 14 lekcji, mnóstwo wskazówek, zero lania wody. Szukasz wiedzy o e-biznesie, e-marketingu, prowadzeniu firmy w Internecie? Zapraszam Cię na bloga o e-biznesie.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
19 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Nowości / Aktualności na forum
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość