Co myślicie?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Nie nic, nieważne, nie obrażam Cie, ani nic z tych rzeczy
Po prostu wyobraziłem sobie kogoś jak tak bardzo poważnie wymawia Twoje imię i nazwisko, nie przejmuj się moimi dziwnymi wymysłami 
Masz rację: gdy ktoś moje imię i nazwisko wymawia przesadnie poważnie, to...
To jest przerażające.
Wolałbym gdyby inni wymawiali moje nazwisko z uśmiechem na ustach a nie tak, jak by dopiero co opuścili trumnę a tak też bywało
Zawsze możesz napisać do Pawła @ - uważam, że nie powinien mieć nic przeciwko
Edit:
Masz na myśli kogoś konkretnego?
18 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Krzysztof Trybulski (matko jak to poważnie brzmi
) zaproponował wprowadzenie moderatora na forum. Według mnie nie jest to taki głupi pomysł. Dlaczemu? Chociażby z jednego prostego powodu - z racji braku czasu i natłoku pracy Krzywy nie przebywa często tutaj. Przydałaby się nawet jedna osoba, która pilnowałaby porządku.
Co myślicie?
Co myślicie?
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Rozwiązanie jak najbardziej przemyślane i poprawne. Unikniemy SPAMU i niepotrzebnego zaniżania poziomu merytorycznego.
- przyjemski
Dziękuję seven za wyręczenie mnie w tej kwestii
Dodam od siebie, że moderator jest tutaj na forum potrzebny. Zresztą sami widzieliście co się dzieje - przychodzi ktoś z brudnymi butami, zakłada temat ze SPAMEM służący do pozycjonowania jakiegoś katalogu i twierdzi, że prowadzi eksperymenty naukowe
Chyba ukrytym celem tego eksperymentu było sprawdzenie, jak długo Trybulski wytrzyma bez mówienia, że nie lubi śmietników
Seven: o co kaman z tym poniżej?
Seven: o co kaman z tym poniżej?
Krzysztof Trybulski (matko jak to poważnie brzmi)
- Krzysztof 'Junior' Trybulski
Krzysztof Trybulski napisał(a):Seven: o co kaman z tym poniżej?Kamil"seven"Lubelski napisał(a):Krzysztof Trybulski (matko jak to poważnie brzmi)
Nie nic, nieważne, nie obrażam Cie, ani nic z tych rzeczy
-

- Kamil Kuczyński
Krzywy, jak będziesz na forum, to odezwij się tutaj, bo sprawa jest dosyć ważna 
-

Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Krzysztof Trybulski napisał(a):Seven: o co kaman z tym poniżej?Kamil"seven"Lubelski napisał(a):Krzysztof Trybulski (matko jak to poważnie brzmi)
Nie nic, nieważne, nie obrażam Cie, ani nic z tych rzeczyPo prostu wyobraziłem sobie kogoś jak tak bardzo poważnie wymawia Twoje imię i nazwisko, nie przejmuj się moimi dziwnymi wymysłami
Masz rację: gdy ktoś moje imię i nazwisko wymawia przesadnie poważnie, to...
To jest przerażające.
Wolałbym gdyby inni wymawiali moje nazwisko z uśmiechem na ustach a nie tak, jak by dopiero co opuścili trumnę a tak też bywało
Krzywy, jak będziesz na forum, to odezwij się tutaj, bo sprawa jest dosyć ważna
Zawsze możesz napisać do Pawła @ - uważam, że nie powinien mieć nic przeciwko
Edit:
Przydałaby się nawet jedna osoba, która pilnowałaby porządku.
Masz na myśli kogoś konkretnego?
-

Witajcie,
Zgadzam się oczywiście z Wami. Moderator jest niezbędny. Na razie 1, a w dalszej perspektywie kolejni.
Moderator już jest wyznaczony
Za klika dni dosłownie powinny zostać naprawione błędy w działaniu forum (wiecie jakie). Po tych poprawkach zostanie ogłoszony moderator forum.ebiznesy.pl i zacznie swoją pracę. Oczywiście moderatorem będzie osoba działająca na forum - tyle powiem.
Dziękuję Wam bardzo za dbanie o poziom forum. Rzeczywiście ostatnio zaniedbałem forum, z przyczyn ode mnie niezależnych (tzn. zależnych ode mnie, ale... a nic).
Zgadzam się oczywiście z Wami. Moderator jest niezbędny. Na razie 1, a w dalszej perspektywie kolejni.
Moderator już jest wyznaczony
Za klika dni dosłownie powinny zostać naprawione błędy w działaniu forum (wiecie jakie). Po tych poprawkach zostanie ogłoszony moderator forum.ebiznesy.pl i zacznie swoją pracę. Oczywiście moderatorem będzie osoba działająca na forum - tyle powiem.
Dziękuję Wam bardzo za dbanie o poziom forum. Rzeczywiście ostatnio zaniedbałem forum, z przyczyn ode mnie niezależnych (tzn. zależnych ode mnie, ale... a nic).
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
18 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Nowości / Aktualności na forum
-