co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
co nowego na forum: nowe działy, funkcjonalności, zmiany, komunikaty, propozycje

Kumam o co chodzi ;)

Postprzez Paweł Landzberg 19 Lip 2010, o 11:45

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Łukaszu kumam o co Ci chodzi. Rozumiem, że na stronie głównej jest dosyć ogólny artykuł, ale to z tego względu, że miał być uchwycona mniej więcej tematyka forum. Szczegółowe, bardziej przydatne artykuły będą w różnych poddziałach. Daj nam trochę czasu, będzie lepszy obraz, jak będzie więcej artów w różnych poddziałach. Oczywiście artykuły nie będą zbyt długie, żeby nie rozciągały za bardzo podstron forum.

Piaskowski napisał(a):P.S.

Pozycjonowanie w wyszukiwarkach, bannery i linki reklamowe, wykorzystanie marketingu wirusowego, e-mail marketing.

W tej sytuacji wyjaśniając pojęcie e-marketing - należałoby podlinkować do słów: pozycjonowanie w wyszukiwarkach, banery i linki reklamowe itd.- co oznaczają również Te pojęcia.

A mi tu teraz podsunąłeś, że można te wyrazy podlinkować do odpowiednich działów na forum - wprawdzie mamy część, z tego co jest wymienione.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

INTRO ebiznesy.pl

Postprzez Piaskowski 20 Lip 2010, o 10:53

Chłopaki i Dziewczęta!!! 8-)

Podczas Tej dyskusji wpadłem na Genialny pomysł :D
Ponieważ ostatnio dużo bawię się w video marketingu. Pomyślałem sobie ,że pomogę Wam, i stworze <Wirusowe INTRO> które też śmiało możecie wykorzystać czy to na stronie głównej, czy gdzie kol wiek Paweł będzie chciał. Jeśli mu się spodoba:)

INTRO jest trochę nie dopracowane, ponieważ pod końcówką straciłem wątek, nie bardzo wiedziałem co można jeszcze zrobić ? ;)

A oto i one :)

Same wykonanie nie było długie, miałem gotowy pomysł. Podczas pracy jednak dwa razy program się zaciął (zawiesił) i projekt musiałem rozpocząć od nowa. Trochę się wkur...ale myślę ,że było warto poświęcić te 4h pracy? :wall:
Jak myślicie?

Myślę więc Jestem, Jestem więc się Uczę. Uczę się E-biznesu.
Awatar użytkownika
Piaskowski

Proste strony

Postprzez miloszgadz 20 Lip 2010, o 20:00

Ja myślę, że ludzie tęsknią za prostymi stronami.

miloszgadz

Poprzednia

Wróć do Nowości / Aktualności na forum