precelik napisał(a): No dobrze prawi róbmy kontent bez linków a w stopce niech 5 linków się pozycjonuje
Tomku, zapomniałeś jeszcze o linku do strony krzywy.pl (pracowałem nad modyfikacjami skórki), do stronki autora pierwotnej skórki (Nebdion) i polskiego wsparcia phpbb3.
Czy jako założyciel i administrator forum.ebiznesy.pl mam również zabronić samemu sobie:
- wysyłania maili do użytkowników forum, bo czasami mogą pośrednio lub nawet bezpośrednio mnie promować?
- pisania nadmiernego, bo moje ponad 1000 postów to 1/8 wszystkich postów na forum (czyli za dużo jest moich stopek pod postami)?
- mam nie pisać o swoich serwisach, bo... nie wiem "bo co"?
Zauważ, że dość aktywnie promuję to forum. Staram się dbać o nie (w miarę możliwości czasowych). PR= 4 dla forum to głównie zasługa moich zabiegów SEO (mówię o linkach przychodzących, bo kontent oczywiście wszyscy tworzymy). Zauważ coś jeszcze: wspomniane przez Ciebie i przeze mnie linki prowadzą do darmowych kursów (moich, owszem, ale darmowych). Nie daję linków do płatnych szkoleń czy np. linków partnerskich.
Naprawdę uważasz, że moje linki w stopce forum to nadużycie z mojej strony?
Poza tym, nigdzie nie napisałem o niestosowaniu linków, tylko o ich ograniczeniu dla wspólnego dobra.
Dodam jeszcze jedno: jeśli inni forumowicze i forumenki podzielą Twoje zdanie (że jestem obłudny mając linki w stopce forum do moich darmowych kursów), usunę te linki. Niech się zatem wypowie każdy, kto ma na to ochotę.

(argumenty są ok) Tylko to jak dla mnie trochę ironicznie te wyliczenia zabrzmiały nie ujmując tych linków, a dodając do tego populistyczne hasło w drugim wątku traktujmy forum jako nasze wspólne dobro dołożyłeś do pieca - musiałem się czepić