Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na forum: nowe działy, funkcjonalności, zmiany, komunikaty, propozycje
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Linki krzywego w stopce forum

Postprzez Paweł 'krzywy' Krzyworączka
napisane: 4 Lut 2010, o 23:14

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

precelik napisał(a): No dobrze prawi róbmy kontent bez linków a w stopce niech 5 linków się pozycjonuje

Tomku, zapomniałeś jeszcze o linku do strony krzywy.pl (pracowałem nad modyfikacjami skórki), do stronki autora pierwotnej skórki (Nebdion) i polskiego wsparcia phpbb3.
Czy jako założyciel i administrator forum.ebiznesy.pl mam również zabronić samemu sobie:
- wysyłania maili do użytkowników forum, bo czasami mogą pośrednio lub nawet bezpośrednio mnie promować?
- pisania nadmiernego, bo moje ponad 1000 postów to 1/8 wszystkich postów na forum (czyli za dużo jest moich stopek pod postami)?
- mam nie pisać o swoich serwisach, bo... nie wiem "bo co"?

Zauważ, że dość aktywnie promuję to forum. Staram się dbać o nie (w miarę możliwości czasowych). PR= 4 dla forum to głównie zasługa moich zabiegów SEO (mówię o linkach przychodzących, bo kontent oczywiście wszyscy tworzymy). Zauważ coś jeszcze: wspomniane przez Ciebie i przeze mnie linki prowadzą do darmowych kursów (moich, owszem, ale darmowych). Nie daję linków do płatnych szkoleń czy np. linków partnerskich.

Naprawdę uważasz, że moje linki w stopce forum to nadużycie z mojej strony?

Poza tym, nigdzie nie napisałem o niestosowaniu linków, tylko o ich ograniczeniu dla wspólnego dobra.
Dodam jeszcze jedno: jeśli inni forumowicze i forumenki podzielą Twoje zdanie (że jestem obłudny mając linki w stopce forum do moich darmowych kursów), usunę te linki. Niech się zatem wypowie każdy, kto ma na to ochotę.

Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Re: 2 linki w stopce użytkownika!

Postprzez precelik
napisane: 4 Lut 2010, o 23:45

Twoje Forum i możesz robić co chcesz - nie złość się :expert: (argumenty są ok) Tylko to jak dla mnie trochę ironicznie te wyliczenia zabrzmiały nie ujmując tych linków, a dodając do tego populistyczne hasło w drugim wątku traktujmy forum jako nasze wspólne dobro dołożyłeś do pieca - musiałem się czepić :crazy:

Awatar użytkownika
precelik

Linki na forum

Postprzez Paweł Landzberg
napisane: 5 Lut 2010, o 12:12

Faktycznie dopiero teraz zjarzyłem o co chodzi. Zwykle nie przewijam aż do końca forum ;) W sumie trochę Tomek ma racji. Mnie to jednak zbytnio nie przeszkadza. Ja tam i tak mam 1 linka :ajezyk:

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

No to teraz każdy będzie miał po równo, hehe.
Ja miałem jeden link, to sobie dorzuciłem drugi. :cupgold:

Awatar użytkownika
Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka

Poprzednia

Wróć do Nowości / Aktualności na forum