Rok założenia: 2008Kontakt
jak pisać skuteczny newsletter, czym jest e-zin, jak często wysyłać, jak nie spamować
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Temat pod Co-Reg (potrzebna pomoc)

Postprzez Robert Wiliński
napisane: 12 Lip 2011, o 18:11

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witajcie,

Mam pewien problem. Od paru miesięcy leży i marnuje mi się konto ImpleBota (dostałem jako bonus do czegoś) niby nic wielkiego - w końcu dostałem je za darmo. Jednak po przeczytaniu jednego z wątków uświadomiłem sobie, że dzięki co-regowi mogę bardzo fajną listę mailingową zbudować dużo mniejszym nakładem pracy.

Nie wiem tylko jaką tematykę wybrać dla mojego kursu. Co Waszym zdaniem będzie miało największe wzięcie (i potencjał zarobkowy) na co-regu? Pytam, bo do tej pory olewałem korejestrację sądząc, że to przereklamowany bajer.

Podobno piszę w dobrym stylu więc warto wykorzystać ten potencjał. Najlepiej czuję się w tematyce e-marketingu, a w szczególności w e-mail marketingu.

To co mi najmniej leży to socialmedia (chociaż trochę się do nich ostatnio przekonałem) i pojęcie szeroko pojętego marketingu wirusowego (nigdy nie mam szczęścia (albo wyczucia) w tych tematach).

Tematykę, którą lubię oczywiście mogę poprzeć doświadczeniem i konkretnymi przykładami (prawie 2 lata aktywnie w e-marketingu + kilka lat chłonięcia wiedzy) więc lista byłaby bardzo wartościowa, tylko o czym tam napisać? Macie jakieś propozycje? Co w.g Waszych obserwacji ma największy potencjał na co-regu? O czym warto pisać?

Awatar użytkownika
Robert Wiliński

Miejscowość: Włocławek

Wakacje?

napisane: 15 Lip 2011, o 09:49

Niby sezon wakacyjny w pełni, ale żeby wszyscy forumowicze wyjechali w tym samym terminie to bym się nie spodziewał :) Na prawdę nie znajdzie się nikt, kto podsunie jakąś propozycję na temat pod co-reg? O czym chcielibyście poczytać?

Awatar użytkownika
Robert Wiliński

Jop wakacje :)

Postprzez Paweł Landzberg
napisane: 16 Lip 2011, o 13:37

Wydaje mi się, że dobry byłby temat (nawiązując do Twoich specjalizacji) jak zwiększyć ruch na stronie, jak pozyskiwać wartościowych klientów, skuteczne metody reklamy, jak zyskać stałych czytelników/klientów (np. przez listę adresową). Wiem, że tak ogólnie, ale takie tematy są chwytliwe. Wystarczy do tego dobry opis w coregu i przepis na sporą ilość rejestracji z corega masz jak na dłoni.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

No wreszcie

napisane: 16 Lip 2011, o 14:06

Wreszcie się ktoś odezwał i to od razu z bardzo dobrym pomysłem. Myślę, że z zaproponowanych przez Ciebie Paweł koncepcji (bardzo do siebie zbliżonych) największe wzięcie będzie miało ogólne zwiększanie ruchu na stronie - w tym metody darmowe i płatne.

Na chwilę obecną "kupuję" ten pomysł - już czuję napływających z co-rega ludzi :)

Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe propozycje to chętnie je poznam, bo decyzji nie podjąłem. Dodam, że na wszystkich udzielających się w tym wątku czeka wspaniała nagroda w postaci "DZIĘKUJĘ" i wirtualne uściśnięcie ręki :handshake: :)

www.EmailBiznes.pl <-- BLOG - E-mail Marketing z pasją!
Awatar użytkownika
Robert Wiliński

Wróć do Newsletter / E-zin

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość