Witam,
Poszukuje programu, który umożliwi mi wysyłanie masowej korespondencji. Zaznaczę, że pocztę mam poprzez Google Apps for Business, który ma ograniczenia antyspamowe. Optymalnie byłoby gdyby taki program był darmowy, tani lub przynajmniej nie oparty na miesięcznym abonamencie.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Właśnie na razie darmowy. Za niedługo ma być płatny. Oprócz Benefitera ma ktoś jakiś pomysł?
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Największa hurtownia odzieży Japan Style - sukienki, tuniki, żakiety, spodnie, torebki, swetry, dresy, bielizna
- Japaneczek
Witaj
Jestem autorem skryptu Newsletter PRO ,program napisany typowo do wysyłania i zarządzania mailingami. Szczegółowe informacje dotyczące funkcjonalności znaleźć można na stronie http://www.phpmailer.pl Możliwości praktycznie nieograniczone, cała reszta zależy od serwera na którym jest uruchomiony.
Program bez abonemantu - płacisz raz korzystasz do woli.
Pozdrawiam
Piotr
Jestem autorem skryptu Newsletter PRO ,program napisany typowo do wysyłania i zarządzania mailingami. Szczegółowe informacje dotyczące funkcjonalności znaleźć można na stronie http://www.phpmailer.pl Możliwości praktycznie nieograniczone, cała reszta zależy od serwera na którym jest uruchomiony.
Program bez abonemantu - płacisz raz korzystasz do woli.
Pozdrawiam
Piotr
- kasek
Możesz także skorzystać z benefitera.
Na razie jest on darmowy. Sama funkcjonalność jest słaba, bo aby dostać się do najważniejszych i najczęściej używanych opcji trzeba wiele klikać. Ale ogólnie na początek jest wystarczający.
Na razie jest on darmowy. Sama funkcjonalność jest słaba, bo aby dostać się do najważniejszych i najczęściej używanych opcji trzeba wiele klikać. Ale ogólnie na początek jest wystarczający.
http://www.7zasad.uphero.com -Darmowy Kurs językowy: 7 Zasad Doskonałego Angielskiego. Dowiedz się jak z łatwością i szybko nauczyć się mówić w obcym języku.
- Kamil Kuczyński
Kamil 'Camillus2' Kuczyński napisał(a):Na razie jest on darmowy.
Właśnie na razie darmowy. Za niedługo ma być płatny. Oprócz Benefitera ma ktoś jakiś pomysł?
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
Niestety ale nie znajdziesz raczej dobrego i darmowego. No chyba że coś instalowanego na własnym serwerze ale to wcale wg mnie nie jest najlepsze rozwiązanie.
-

Sylwek Kalinowski - Posty: 67
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-