Witajcie, robię stronkę, i chciałem dać newslettera, dokładniej to chcialem zrobić tak, ze np jest napisane na stronie 30% artykułu, i pod tym jest formularz do wypełnienia (imię, email) nad formularzem by pisało, ze aby zobaczyć resztę artykułu, powinien podać imię i email, i na ten mail automatycznie będzie wysłany link do ściągnięcia tego całego artykułu w formacie pdf.
Cos jak jest w Złotych myślach (darmowy fragment)
No właśnie skrypt którego używam http://phplist.com nie ma takiej opcji, jest tam dużo opcji, ale brakuje mi tego, aby zależnie od listy, od razu po zapisaniu się, przychodziło link do artykułu w pdf.
Brakuje tez opcji takiej jakiej używa Pan Paweł, czyli ustawienie aby automatycznie, co 24h przychodziła "kolejna lekcja kursu".
Przeszukałem już chyba cały internet :/
Sa programy, co się instaluje na kompie i już jest tam serwer SMTP, i w ŻADNYM nie było skryptu do wklejenia na strunę www, aby mogli się zapisywać.
Proszę, podajcie namiary, na jakieś (darmowe albo płatnę) skrypty lub programy co posiadają takie opcje, i oczywiście te podstawowe.
Pozdrawiam
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kiedyś robiłem coś takiego w Joomla. Tzn. wstęp artykułu, pod tym przycisk "czytaj więcej", jeśli klikniesz przekierowuje Cię na stronę z logowaniem. Możesz zabezpieczać wybrane artykuły.
Polecam pod tym względem Joomlę 1.5 + moduł ccNewsletter (bardzo przydatna sprawa).
Polecam pod tym względem Joomlę 1.5 + moduł ccNewsletter (bardzo przydatna sprawa).
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość