co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
jak pisać skuteczny newsletter, czym jest e-zin, jak często wysyłać, jak nie spamować

Brak ważnej opcji w newsletterze

Postprzez PabloM 19 Paź 2009, o 19:37

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witajcie, robię stronkę, i chciałem dać newslettera, dokładniej to chcialem zrobić tak, ze np jest napisane na stronie 30% artykułu, i pod tym jest formularz do wypełnienia (imię, email) nad formularzem by pisało, ze aby zobaczyć resztę artykułu, powinien podać imię i email, i na ten mail automatycznie będzie wysłany link do ściągnięcia tego całego artykułu w formacie pdf.
Cos jak jest w Złotych myślach (darmowy fragment)

No właśnie skrypt którego używam http://phplist.com nie ma takiej opcji, jest tam dużo opcji, ale brakuje mi tego, aby zależnie od listy, od razu po zapisaniu się, przychodziło link do artykułu w pdf.
Brakuje tez opcji takiej jakiej używa Pan Paweł, czyli ustawienie aby automatycznie, co 24h przychodziła "kolejna lekcja kursu".

Przeszukałem już chyba cały internet :/
Sa programy, co się instaluje na kompie i już jest tam serwer SMTP, i w ŻADNYM nie było skryptu do wklejenia na strunę www, aby mogli się zapisywać.

Proszę, podajcie namiary, na jakieś (darmowe albo płatnę) skrypty lub programy co posiadają takie opcje, i oczywiście te podstawowe.

Pozdrawiam

PabloM

Kiedyś robiłem coś takiego w Joomla. Tzn. wstęp artykułu, pod tym przycisk "czytaj więcej", jeśli klikniesz przekierowuje Cię na stronę z logowaniem. Możesz zabezpieczać wybrane artykuły.
Polecam pod tym względem Joomlę 1.5 + moduł ccNewsletter (bardzo przydatna sprawa).

Tworzę serwisy internetowe i systemy CMS: tworzenie stron internetowych
Mój sklepik: Torebki damskie
Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

Wróć do Newsletter / E-zin

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość