Dziękuję Ci serdecznie,
http://www.fajnyprezent.pl/, za ciepłe słowa.
Wiele dla mnie znaczą.
Mam wobec siebie wysokie wymagania i powiem szczerze, że w pierwszej chwili, jak wysłuchałem wywiadu, średnio mi się spodobał. Tzn. miałem wrażenie, że mówiłem niezbyt konkretnie...
Okazało się jednak, że w zasadzie WSZYSTKIE opinie, z jakimi miałem okazję się zapoznać, są wręcz przeciwne! Że
wywiad był konkretny, rzeczowy i bez wodolejstwa. Tym bardziej się cieszę
Moja radość jest w zasadzie podwójna. Ponieważ powoli, acz strategicznie, przygotowuję się do uruchomienia własnej platformy szkoleniowej, opinia osoby, która wie co mówi, bardzo mi pomoże. A
szkolenia będą jeszcze bardziej konkretne, niż ten wywiad u Wandy. Gwarantuję to!
Wracając do Twoich słów. Rzeczywiście Wanda wyjątkowo długo obrabiała ten wywiad. Pewnie pojawiły jej się jakieś nowe tematy w tzw. między czasie i odłożyła wywiad na potem. Dlatego czekał długo na publikację. Zapewne były też inne powody, ale to już bez znaczenia. Powiem szczerze, że nawet napisałem do Wandy z zapytaniem, czy wszystko OK, czy nie zapomniała o mnie... Ale błyskawicznie mnie uspokoiła. I niebawem ukazał się wywiad. Więc jeśli o mnie chodzi -
jestem bardzo zadowolony. Bardzo