Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Hmm nie znam Pani Wandy, ale czasem rzeczywiście fajnie się pośmiać... a właściwie załamać kurde ;/
16 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Hmm, co mam Wam napisać, moi Drodzy. Chyba prawdę tylko, choć w wielkim skrócie.
Po wywiadzie dostałem obietnicę od Wandy Loskot, że dostanę wywiad do własnej dyspozycji. Pewnie dlatego olałem zgranie sobie go gdzieś na dysk - czekałem na oryginał z USA.
Później miały miejsce pewne wydarzenia, o których nie będę publicznie pisał.
Jakiś czas temu napisałem do Wandy Loskot z prośbą o ten wywiad. Otrzymałem odpowiedź (nie będę dokładnie cytował, żeby nie zostać oskarżonym o łamanie jakichś tam praw), że "(...) miałam wirusa na serwerze, który padł i straciłam wiele plików - w tym ten wywiad (...)".
Nie będę nic więcej pisał w tej kwestii.
PS. Jeśli ktoś ma ten plik zgrany (z pewnością jest ktoś taki), ja również proszę o sygnał. Mam do niego prawa autorskie, więc umieszczę go oczywiście na forum
Po wywiadzie dostałem obietnicę od Wandy Loskot, że dostanę wywiad do własnej dyspozycji. Pewnie dlatego olałem zgranie sobie go gdzieś na dysk - czekałem na oryginał z USA.
Później miały miejsce pewne wydarzenia, o których nie będę publicznie pisał.
Jakiś czas temu napisałem do Wandy Loskot z prośbą o ten wywiad. Otrzymałem odpowiedź (nie będę dokładnie cytował, żeby nie zostać oskarżonym o łamanie jakichś tam praw), że "(...) miałam wirusa na serwerze, który padł i straciłam wiele plików - w tym ten wywiad (...)".
Nie będę nic więcej pisał w tej kwestii.
PS. Jeśli ktoś ma ten plik zgrany (z pewnością jest ktoś taki), ja również proszę o sygnał. Mam do niego prawa autorskie, więc umieszczę go oczywiście na forum
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):(...) miałam wirusa na serwerze, który padł i straciłam wiele plików - w tym ten wywiad (...)
Hmm nie znam Pani Wandy, ale czasem rzeczywiście fajnie się pośmiać... a właściwie załamać kurde ;/
-

bartekmedon - Posty: 738
Potwierdzam, linki prowadzą donikąd. Chyba znam tego przyczynę, ale publicznie wypowiadać się nie zamierzam 
Też z miłą chęcią bym przesłuchał nagrania.
Też z miłą chęcią bym przesłuchał nagrania.
- Roman_Torkowski
- Miejscowość: Poznań
Roman długo forum czekało na pierwszy post od momentu rejestracji do ukazania się treści, prawie jak z opublikowaniem wywiadu Krzywego:P
A tak poważnie to też nie miałem okazji przesłuchać... Trochę słabe zachowanie, ale ....
A tak poważnie to też nie miałem okazji przesłuchać... Trochę słabe zachowanie, ale ....
-

Maciej Mazur - Posty: 22
Moje gratulacje Pawle, sukces jak ta lala 
Mam nadziej, że za kilka lat sam będę udzielał wywiadów ważnym osobistościom
Mam nadziej, że za kilka lat sam będę udzielał wywiadów ważnym osobistościom
Jakub Kuriata - internetowe portfolio, na którym znajduje się wykaz realizacji oraz oferta mojej skromnej osoby 
-

elementh - Posty: 106
16 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości