Network Marketing
Magketing Wielopoziomowy
Multi Level Marketing
... nie chcą dalej o tym biznesie słyszeć.
Amway na początku swojej działalności oszukiwał ludzi, którzy "mieli" zarabiać kokosy, brali pożyczki z nadzieją na lepsze życie.
O firmie nie chcę się wypowiadać, nie wiem jak jest teraz, wiem jak było kiedyś - (tato tam był oraz kilku znajomych, znajomych znajomych...).
Nie chcę, aby w tym wątku zamieszczane były informacje o firmie w jakiej jesteś, jeśli będzie reklama, prosił bym admina o skasowanie wątku. Nie piszemy w jakiej jesteśmy firmie - piszemy ogólnie bez podawania nazw. Będzie ktoś zainteresowany, to napisze do Ciebie na PW.
_______________________________________________________________________________________
Zacznę pierwszy
Przed przystąpieniem do firmy zapoznaj się dokładnie z planem marketingowym oraz produktem i zasadami firmy.
Tak z zasadami - zrobisz np. stronę, a firma nakaże Ci ją usunąć, nie usuniesz jej dostaniesz karę!
Zapoznaj się z produktem, poczytaj, co o nim piszą, jeśli chcesz osiągnąć sukces produkt musisz sam kupować i być z niego zadowolony.
Zorientuj się, czy są organizowane konferencje, będąc na konferencjach dowiesz się więcej o firmie i jej produktach.
Plan marketingowy musi być łatwy do zrozumienia.
Najlepiej, aby firma była świeża na naszym Polskim rynku.
Osobiście polecam ten sposób zarabiania, jednak jak to mówią - żeby zarabiać trzeba najpierw wydawać.
Nie wchodź do firm w których nie ma wymagania kupowania, chcesz zarobić musisz wydawać!
Gwarantuję Ci, że po 6 miesiącach intensywnej pracy zaczniesz dużo zarabiać.
Dla czego po 6 miesiącach? Przez 3 miesiące testujesz produkt, przez kolejne 3 miesiące promujesz firmę i osiągasz sukces finansowy.
Polecam firmy oferujące suplement diety 3 miesiące testujesz, żadnej różnicy po 3 miesiącach nie widzisz, odchodzisz z firmy.
W googlach wpisz suplement diety, poczytaj - wybierz najlepszy lub napisz do mnie.