Rok założenia: 2008Kontakt
poznaj sukcesy w e-biznesie innych ludzi z forum i napisz o swoich sukcesach ebiznesowych
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

tak

Postprzez Kristofferson
napisane: 31 Sty 2012, o 23:26

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

marek_makaron_makarewicz napisał(a):
radek97 napisał(a):...Moim zdaniem w dzisiejszych czasach gdy jest internet to MLM jest trochę bez sensu. Przecież każdy może sobie zamówic produkt nawet pozpośrednio od producenta. Zapłacić 20zl za przesyłke. I po co mu jest potrzebny MLM-owiec?>

A no po to, żeby zarobić pieniądze. Jak sobie kupisz płyn do naczyń w biedronce, to biedronka nie zapłaci Ci za to premii, a jeśli kupisz sobie ten płyn u producenta, z którym współpracujesz i do tego polecisz tego producenta innym, to ten producent zapłaci Ci za to premie, a w najgorszym wypadku płyn wyjdzie Ci za free 8-)

Dokładnie. To się opłaca obu stronom.

Kristofferson

Amway - i inne multilevel

Postprzez jerrystef
napisane: 13 Mar 2012, o 19:43

Będąc w liceum zacząłem poznawać system Amway. Produkty, te które mogłem sprawdzić były istotnie dobre. Biznes wielu się rozpadł z jednego względu wielu ludzi zaczęło ten sposób zarabiania rozumieć jako szybki zarobek. I niestety wielu których znałem wtedy można by było określić "chłopy którym słoma z butów wystawała", bo cały ich sposób prowadzenia biznesu oparty był na cotygodniowe spotkania, atakowanie pozytywnym myśleniem..... Wielu ludzi zaczęło od razu wykorzystywać swoich znajomych jako potencjalnych klientów.... kasa zaczęła wchodzić w relacje ludzkie i ścieżki pomiędzy sąsiadami zaczęły zarastać trawą. Dziś już nie mają tych znajomych i nawet wielkie przyjaźnie się rozpadły. Wszystko to jest kwestia podejścia i własnego systemu wartości.
Dziś zaczynam poznawać inny system multi level. Mam swoje doświadczenia wiem czego unikać. Na sucho bez emocji to ocenię.

Akumulator to niezbędny element każdego samochodu. Przypominamy sobie o nim kiedy zaczyna go brakować. Istnieje możliwość naprawy baterii w samochodach. Naprawa akumulatorów jest możliwa pod pewnymi warunkami. Regeneracja akumulatorów jest możliwa jeśli bateria nie została zasiarczona całkowicie.
jerrystef

Moim zdaniem...

Postprzez emesz
napisane: 20 Mar 2012, o 16:21

Ideą jest zamiana ludzi w sprzedawców. Każdy chce polecać i promować firmy z którą współpracuje. Akceptuje wyższe ceny produktów bo wie, że część z kwoty zainteresowanej w ten produkt mu się zwróci. To jaka będzie ta część zależy od kreatywności i zaangażowania.

Ciekawie o biznesie www.emesz.pl
Awatar użytkownika
emesz

Poprzednia

Wróć do Mój Sukces

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości