Witam serdecznie.
Nie wiem czy to prawidłowy dział, ale nic lepszego nie znalazłem.
Napisałem e-booka o nauce języków obcych.
Teraz postanowiłem go sprzedawać. Chciałbym wiedzieć czy się spodoba, dlatego wyśle go 9 osobom na przetestowanie.
Jak są chętni to zgłaszajcie się w postach.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
http://www.7zasad.uphero.com -Darmowy Kurs językowy: 7 Zasad Doskonałego Angielskiego. Dowiedz się jak z łatwością i szybko nauczyć się mówić w obcym języku.
- Kamil Kuczyński
Ooo, właśnie mam zamierzam podszkolić się z angielskiego i szukam informacji na temat szybkiej i co ważniejsze - skutcznej nauce języków obcych. Chętnie zobaczę do Twojego e-booka. 
Email: jacekjagiello@me.com
Ps. Popraw swój link w sygnaturze, właśnie patrzę na ten kurs który masz w niej, i pytanie: czy ten ebook, to co innego niż kurs? Być może się zapiszę.
Email: jacekjagiello@me.com
Ps. Popraw swój link w sygnaturze, właśnie patrzę na ten kurs który masz w niej, i pytanie: czy ten ebook, to co innego niż kurs? Być może się zapiszę.
- JacekJagiello
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
chętnie przejże kurs
Od zeszłych wakacji planuje się wziąć za angielski
ale jakoś czasu brak
Od zeszłych wakacji planuje się wziąć za angielski
ale jakoś czasu brak
- czarnyal
O jak miło już są 4 osoby. Dziękuje za chęci. mam nadzieje, że tak samo będzie po tym jak go przeczytacie. E-booka wyśle w sobotę najpóźniej w niedzielę.
ps. Nie e-book to nie to samo co kurs i lista mailingowa. lista mailingowa jest bardziej szczegółowa.
ps. Nie e-book to nie to samo co kurs i lista mailingowa. lista mailingowa jest bardziej szczegółowa.
http://www.7zasad.uphero.com -Darmowy Kurs językowy: 7 Zasad Doskonałego Angielskiego. Dowiedz się jak z łatwością i szybko nauczyć się mówić w obcym języku.
- Kamil Kuczyński
- Sebol
- Miejscowość: Łódź
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości