http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -eUxDdTuYg
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Nie nagrywam filmów gdyż jest mi to zbędne.
Na twoim miejscu najpierw bym poćwiczył a później pokazywał to publicznie.
Dokładnie jak piszesz w ostatnim czasie pokazało się mnóstwo lanserskich filmów. Ale musicie przyznać że Paweł ma nieźle opanowaną sztukę perswazji.
Tyle filmików na raz szok. Dobra reklama.
Kwestia stawiania sobie celów oraz ich realizacja
14 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Krótkie video dla mojego guru Marketingu -> Pawła Danielewskiego
Tu znajdziesz informacje, jak zarobiłem 1500 zł w 37 godzin 
Mail2Day.pl - Bez limitowy Wielokrotny Autoresponder
-

Paweł Rybus - Posty: 19
Sory ale oglądając Twój film czułem jak byłbym idiotom zmień trochę sposób mowy bo msakra
- czarnyal
To mój pierwszy film i to specjalnie dla Pawła
a ty pokaż swój 
Mail2Day.pl - Bez limitowy Wielokrotny Autoresponder
-

Paweł Rybus - Posty: 19
Specjalnie dla Pawła ? Nie bardzo rozumiem:) Tworzysz filmiki, żeby coś komuś pokazać ?
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
-

it-spleen - Posty: 706
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Lans i tyle
Paweł Danielewski jakiś czas temu robił kampanie i zapraszał nowych partnerów. Myło szkolenie itp. Widać mile widziane / obowiązkowe było nagranie promujące Pawła itp. Jak obadasz YT zobaczysz więcej tego typu nagrań 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Paweł Rybus napisał(a):To mój pierwszy film i to specjalnie dla Pawłaa ty pokaż swój
Nie nagrywam filmów gdyż jest mi to zbędne.
Na twoim miejscu najpierw bym poćwiczył a później pokazywał to publicznie.
krystian piątek napisał(a):Lans i tylePaweł Danielewski jakiś czas temu robił kampanie i zapraszał nowych partnerów. Myło szkolenie itp. Widać mile widziane / obowiązkowe było nagranie promujące Pawła itp. Jak obadasz YT zobaczysz więcej tego typu nagrań
Dokładnie jak piszesz w ostatnim czasie pokazało się mnóstwo lanserskich filmów. Ale musicie przyznać że Paweł ma nieźle opanowaną sztukę perswazji.
- czarnyal
czarnyal napisał(a):Paweł ma nieźle opanowaną sztukę perswazji.
Kwestia stawiania sobie celów oraz ich realizacja
Prawdopodobnie najlepsza pizza w Kielcach. Sprawdź koniecznie niepowtarzalny smak włoskiej pizzy. Moltobene – Pizza Kielce.
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
A może pranie 'mózgów' i tyle ? Kurde nie bardzo rozumiem ten nurt. Chodzić na spotkania, prezentacje, po to, żeby zamiast nauczyć się czegoś dla siebie, robię filmiki na rzecz kogoś. Odchodząc już o ich jakości (zero przekazu, słaba jakość wizualna tła i pierwszego planu itd.), po co to ? Żeby mój guru widział jaki jestem mu oddany ? A co to jakaś sekta ?
Szukasz idealnego miejsca na rozwój swojego Maluszka? Zapraszamy do przedszkola Akademia Poziomkowa. Poziomkowa Akademia to niepubliczne przedszkole, które zagwarantuje Twojemu dziecku odpowiedni rozwój.
-

Dlaczego zamknąć. Tutaj nie chodzi o prywatne ataki, a raczej o dyskutuję na temat trendu, który się narodził. Jak dla mnie temat jak najbardziej do kontynuowania.
Nowoczesne meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego design'u z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

14 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości