Rok założenia: 2008Kontakt
poznaj sukcesy w e-biznesie innych ludzi z forum i napisz o swoich sukcesach ebiznesowych
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

opinia

Postprzez Paweł Danielewski
napisane: 11 Sty 2012, o 12:51

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

1. Pawle dziękuję za video.
2. Pod koniec listopada prowadziłem promocję na szkolenie "Kampanie Świąteczne 2011". W grudniu odbyła się seria kampanii osób, które były uczestnikami. Na ostatnim spotkaniu poprosiłem o (opcjonalne) nagranie odpowiedzi do ankiety składającej się z 7-8 pytań na video. Część osób przesłała swoje filmy/analizy z tych spotkań.

Po co poprosiłem o te videa?
1. Przede wszystkim to feedback dla mnie, co poprawić, co zmienić, czy się podobało.
2. Wiele osób wyszukuje np. w googlach opinii nt. produktu czy osoby, filmy są więc informacją dla osób poszukujących.
3. Czy to sekta, lans? zwykłe opinie uczestników którzy otrzymali konkretne wyniki.
4. Czy jest coś w tym złego, że ktoś zarabia 1500 czy 20 tyś i nagrywa podziękowanie na video? nie sądzę.
5. Czy jest to lans? a czy zarobienie 1500 zł przez Internet jest lansem (wybacz Pawle) ?

Awatar użytkownika
Paweł Danielewski

Początek super

Postprzez Tomekp77
napisane: 27 Mar 2012, o 19:18

Intro zarąbiste.

Awatar użytkownika
Tomekp77

Miejscowość: Bielsko-Biała

Niestety lipa.

Postprzez kaczor
napisane: 27 Mar 2012, o 21:39

Ja wypowiem się jako osoba nie zajmująca się ebiznesem w znaczeniu szkoleń, wykładów itp.
Dla mnie treść tego monologu nie przekazuje żadnych cennych informacji. Poza tym że było jakieś szkolenie i że zarobiłeś 1500zł nic się nie dowiedziałem. Według mnie nagrywanie takich filmów jest kompletnie bez sensu, a sposób wymowy (to przeciąganie) skutecznie zniechęca do dalszego oglądania. Natomiast co do tego 1500zł w 2 dni, to będę nieskromny i powiem że dla mnie to żaden wyczyn żeby się tym chwalić i nagrywać filmy. Kilka lat temu sprzedając kwiatki na ulicy, często zarabiałem tyle w jeden dzień. :D Obecnie nie raz udało mi się zarobić kilkakrotnie więcej, nie poświęcając na to nawet 8 godzin, a potem cały miesiąc leżenia, ale to już w innej branży (oczywiście legalnie).

Ps.
I nie ma co się obrażać za krytykę. Ja się dowiedziałem że mam paskudny baner na swojej stronie i się nie obraziłem. :D
Po prostu jak będę miał czas to go poprawię. A krytyka uczy i trzeba ją przyjmować z pokorą. :D

Chcesz kupić auto i nie masz gotówki, a może zabrakło Ci środków na inwestycję? Dobrze trafiłeś. Oferujemy tanie kredyty samochodowe, gotówkowe, leasing.
Procedury uproszczone bez konieczności dokumentowania dochodów i zaświadczeń z ZUS i US.
kaczor

Miejscowość: Warszawa

potwierdzam

Postprzez it-spleen
napisane: 28 Mar 2012, o 11:06

Potwierdzam - niektóre słowa poprzednika. Mianowicie - jaki jest sens nagrywania takich filmów ? Chcesz się pochwalić ? Dowartościować ? 'Podlizać' ? Film praktycznie nie posiada żadnej wartościowej treści. Mówisz tylko, że w dwa dni zarobiłeś ileś tam kasy. I tyle. Nic więcej, żadnych ciekawostek, porad, linków, sensownych wypowiedzi jak się tego dorobić, zero (abstrahując do tego, że dla mnie zarobek 1500zł w 2 dni wieje lekko 'ściemą'). Takich filmików w necie jest na pęczki. Przykro mi, że musisz tego słuchać, ale sam spytałeś o zdanie.

Meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego designu z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
Awatar użytkownika
it-spleen

Miejscowość: Tarnowskie Góry

Poprzednia

Wróć do Mój Sukces

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości