Nie wiem czy to jakaś moda ale tu jest podobny pomysł na "inną" listę mailingową.
Ciekawie wygląda ta strona, fajna grafika.
22 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Elżbieta Kalinowska napisał(a):Nie wiem czy to jakaś moda ale tu jest podobny pomysł na "inną" listę mailingową.
Ciekawie wygląda ta strona, fajna grafika.
Ja tu nigdzie nie widzę formularza do zapisu na listę mailingową, ale nie o tym chciałem napisać.
Krzywy dopiero, co polecił jedną z książek Piotra Michalaka. To ja polecę jego najnowszą (premiera była tydzień temu), bo zamówiłem ją w dzień premiery i tak już leżała kilka dni, a dopiero teraz ją przeczytałem.
Nie mogę powiedzieć, żeby była niesamowicie jak cudowna i genialna, ale spełniła jeden z warunków wirusowości, o którym wcześniej nie miałem pojęcia (i sądzę, że niebawem to wykorzystam...
Numer kuponu rabatowego: D2CD9F-CDEDB1-O
Data ważności: od 2009-08-10 do 2009-09-06 włącznie
Rabat: 10%
Poza tym ostatnim warunkiem, wyciągnąłem dla siebie jeszcze kilka innych ciekawych rzeczy do wykorzystania, a w ramach tej dyskusji chciałem przytoczyć pewien cytat:
"Wirusowość to nie fukncje i technologie. Tego typu rozwiązania na pewno ułatwiają polecanie znajomym, natomiast nie warunkują go. Ludzie będą polecać znajomym tylko to, do czego są przekonani, nawet jeśli nie zapewnimy im wspomagających technologii."
- "Marketing wirusowy w internecie" Piotr R. Michalak, Damian Daszkiewicz, Anna Musz
Link do tej książki w onepress: http://onepress.pl/ksiazki/marwir.htm
- MateuszKowalski
22 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Wróć do Marketing Wirusowy / MW
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość