Bardzo by mi to ułatwiło sprawę, dlatego jeżeli ktokolwiek wie, proszę o pomoc
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Hej, mam pytanie troszkę z innej beczki, ale może ktoś z obecnych będzie się na tym znał - chodzi o to, czy da radę zrobić tak, aby zdjęcia robione aparatem (Panasonic) były od razu wyświetlane na monitorze komputera? Tak jak to jest u fotografa gdy się robi jakieś zdjęcia legitymacyjne bądź sesję zdjęciową.
.
- mmartaagg
Jaki masz model aparatu? Generalnie to zależy od aparatu, ja mam Soniaka i nie mam takiej opcji, mogę jedynie zrzucić zdjęcia na kompa i dopiero przejrzeć.
Próbowałaś podłączyć aparat do kompa i pstrykać zdjęcia?
Próbowałaś podłączyć aparat do kompa i pstrykać zdjęcia?
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Próbowałam, ale nie ma takiej opcji, aby móc cokolwiek robić z aparatem gdy jest podłączony - jedynie zgrywać fotki przez kabel. Słyszałam/ czytałam, że do tego potrzebny jest jakiś program, ale nie potrafię znaleźć o tym informacji, jedynie co to tylko o Olympusie. Mój model aparatu to Panasonic Lumix DMC fz50.
Robienie zdjęć aparatem, a następnie zgrywanie ich na kompa w celu obejrzenia jest uciążliwe przy dużej ilości, a na ekranie aparatu foty nie wyglądają tak samo jak na monitorze komputera. Fajnie jakbym mogła od razu widzieć jak to wygląda na dużym ekranie, wtedy wiedziałabym czy muszę dane ujecie powtarzać, a tak jak to robiłam do tej pory jest mega męczące.
Jeżeli się nie da zrobić tak jak bym chciała to trudno, jakoś dam sobie radę
, ale fajnie by było jakby jednak ktoś miał jakiś pomysł odnośnie tego.
Robienie zdjęć aparatem, a następnie zgrywanie ich na kompa w celu obejrzenia jest uciążliwe przy dużej ilości, a na ekranie aparatu foty nie wyglądają tak samo jak na monitorze komputera. Fajnie jakbym mogła od razu widzieć jak to wygląda na dużym ekranie, wtedy wiedziałabym czy muszę dane ujecie powtarzać, a tak jak to robiłam do tej pory jest mega męczące.
Jeżeli się nie da zrobić tak jak bym chciała to trudno, jakoś dam sobie radę
- mmartaagg
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości