Rok założenia: 2008Kontakt
pisz śmiało - każdy temat dozwolony! (jedyne takie miejsce na tym forum
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

prawa autorskie utworu

Postprzez Rafał Józefiak
napisane: 3 Lis 2010, o 11:45

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Cześć, mam pytanie , chcę zrobić materiał wideo do którego chcę dodać utwór muzyczny ale na drodze stoją prawa autorskie pliku muzycznego.
Wiem mogę przesłać za pomocą serwisu You tub, a tam jest opcja dodaj podkład muzyczny, jednak to mnie nie zadowala
ponieważ szukałem tam utworów które ja chcę wykorzystać i po prostu nie ma ich w zasobach.
Jednak zauważyłem że pomimo braku pewnego utworu na You tub , pewien użytkownik dodał taki sam dzwięk do swojego wideo, i cieszy się oglądalnością już ponad rok.
Mam pytanie jak mogę uzyskać zgodę na publikacje utworu :hmm2: ,czy jest to drogi interes.A może znacie jakieś namiary na bazę muzyczną w której można pliki wykupić do użytku publicznego.
Dziękuje za pomoc :emo:

Awatar użytkownika
Rafał Józefiak

Miejscowość: Racibórz - Śląsk

muzyczka

Postprzez Michał Witkowski
napisane: 3 Lis 2010, o 12:43

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ja jak dodawałem muzykę do video brałem ją z mojego katalogu, potem podczas oglądania filmiku wyświetlał się na dole ramka, że można kupić ten kawałek na danej stronie. Zrobiło się to automatycznie nie miałem problemów.

Michał Witkowski

Wróć do Luźne pogawędki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość