Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
To taki pan, który pięknie opowiadał o sukcesie(nie tylko materialnym), opuścił nas w 1970r, ale jego wiedza cały czas żyje i myślę, że jest bardzo dobrym materiałem motywacyjnym dla każdego:)
ja bym osobiście to określił, że pieniądze leżą na ulicy, schyl się i zbieraj, znaczy miej dobre pomysły:)...
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

PBLuckyy - Posty: 7
- Miejscowość: Łódź
Hmm ciekawy człowiek, przeczytałem jego kilka książek i muszę powiedzieć, że niezależnie od tego, czy pisze tam prawdę ( a myślę, że coś w tym na pewno jest) to bez wątpienia jego książki dają "kopa" i dodają motywacji do działania 
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
- xplus
Romeo napisał(a):Możecie napisać pokrótce kim jest szanowny Napoleon?
To taki pan, który pięknie opowiadał o sukcesie(nie tylko materialnym), opuścił nas w 1970r, ale jego wiedza cały czas żyje i myślę, że jest bardzo dobrym materiałem motywacyjnym dla każdego:)
ja bym osobiście to określił, że pieniądze leżą na ulicy, schyl się i zbieraj, znaczy miej dobre pomysły:)...
-

PBLuckyy - Posty: 7
Napoleon Hill, w stanach jest często nazywany "ojcem" psychologii osiągnięć.
Poświecił życie temu tematowi, przeprowadził wywiady z 500 ludźmi sukcesu tamtych czasów i zidentyfikował ich wspólne cechy, odpowiadające za ich sukces (mrowiąc nomenklaturą NLP - zmodelował)
Cytują go niemal wszyscy mający coś do powiedzenia w kwestii sukcesu ogólnie rozumianego, rozwoju osobistego czy bogacenia się. (Robbins, Pagan, Tracy etc)
Najsłynniejsza jego ksiązka to "Mysl i bogać się" która jest rzeczywiście rewelacyjna (moim zdaniem
)
Oprócz tego w złotych myślach można teraz dostać "prawa sukcesu" jego autorstwa.
trzeba tylko wziąć poprawkę, że pisze językiem z przed niemal 100 lat.
Osobiście polecam, myślę, że myśl i bogać się to jedna z tych książek, którą powinno się przeczytać zaraz po Robercie Kiyosakim
Poświecił życie temu tematowi, przeprowadził wywiady z 500 ludźmi sukcesu tamtych czasów i zidentyfikował ich wspólne cechy, odpowiadające za ich sukces (mrowiąc nomenklaturą NLP - zmodelował)
Cytują go niemal wszyscy mający coś do powiedzenia w kwestii sukcesu ogólnie rozumianego, rozwoju osobistego czy bogacenia się. (Robbins, Pagan, Tracy etc)
Najsłynniejsza jego ksiązka to "Mysl i bogać się" która jest rzeczywiście rewelacyjna (moim zdaniem
Oprócz tego w złotych myślach można teraz dostać "prawa sukcesu" jego autorstwa.
trzeba tylko wziąć poprawkę, że pisze językiem z przed niemal 100 lat.
Osobiście polecam, myślę, że myśl i bogać się to jedna z tych książek, którą powinno się przeczytać zaraz po Robercie Kiyosakim
-

msobocinski - Posty: 23
Kiedyś przeczytam - jak Złote Myśli np. zrobią promocję na te książki. Na razie jest 7 ebooków średnio po 22zł. 150zł to trochę drogo jak dla mnie za ebooki.
-

MichaelloClass - Posty: 151
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Z Hillów to znam jednego - Benny Hilla, ale raczej z Napoleonem to za wiele wspólnego on nie ma
Możecie napisać pokrótce kim jest szanowny Napoleon?