Witam,
Mam do Was pytanko.
Jak to jest z kasynem online, a Podatkami?
Mam chęć zacząć sobie grać w kasynie online i w zakładach bukmacherkich. Lecz jak to się tyczy naszego cudownego państwa?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Cierpisz na nadmiar pieniędzy?
Kasyna na pewno wiedzą jak płacić podatki
To dobrze przeczytales
Teoretycznie a w praktyce od strony "dochodzenia" różnie to bywa.
Chyba, że otrzyma lub wyśle przelew na jeśli dobrze kojarzę minimum 40.000 zł. Wtedy bank ma obowiązek zgłosić to do US.
Ja słyszałem z kolei o kwocie 10.000 euro (czyli mniej więcej do Twojej kwoty przybliżone) - takie transakcje są monitorowane.
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Za$ada napisał(a):Mam chęć zacząć sobie grać w kasynie online i w zakładach bukmacherkich
Cierpisz na nadmiar pieniędzy?
Za$ada napisał(a):Jak to jest z kasynem online, a Podatkami?
Kasyna na pewno wiedzą jak płacić podatki
- Konsultant FM Group
Co do zakładów bukmacherskich to sprawa wygląda tak że zakładasz konto na stronce oferującej zakłady np. bet-at-home grasz sobie klikasz i zarabiasz jak zarobisz to robisz wypłatę na konto i nikt nie musi o tym wiedzieć.
-

www.skrypty.pro - Posty: 135
- Miejscowość: www.skrypty.pro
No ja bardziej mam chęć sobie pograć w kasynach (poker, blackjack, ruletka). Jak uzbieram sobie troszkę kaski i wypłaćę na konto bankowe to będę musiał się z tego rozliczyć czy jak?
Czytałem gdzieś, że kasyna online w naszym państwie są traktowane jak przestępstwo.
Jak ja kocham rządzących w naszym kraju.
Czytałem gdzieś, że kasyna online w naszym państwie są traktowane jak przestępstwo.

-

Za$ada - Posty: 25
Za$ada napisał(a):Czytałem gdzieś, że kasyna online w naszym państwie są traktowane jak przestępstwo.![]()
To dobrze przeczytales
-

D14bl0 - Posty: 36
- Miejscowość: Wroclaw
Teoretycznie a w praktyce od strony "dochodzenia" różnie to bywa.
Co do zakładów bukmacherskich to sprawa wygląda tak że zakładasz konto na stronce oferującej zakłady np. bet-at-home grasz sobie klikasz i zarabiasz jak zarobisz to robisz wypłatę na konto i nikt nie musi o tym wiedzieć.
Chyba, że otrzyma lub wyśle przelew na jeśli dobrze kojarzę minimum 40.000 zł. Wtedy bank ma obowiązek zgłosić to do US.
-

Paweł Danielewski - Posty: 36
Pawel_Danielewski napisał(a):Chyba, że otrzyma lub wyśle przelew na jeśli dobrze kojarzę minimum 40.000 zł. Wtedy bank ma obowiązek zgłosić to do US.
Ja słyszałem z kolei o kwocie 10.000 euro (czyli mniej więcej do Twojej kwoty przybliżone) - takie transakcje są monitorowane.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Znam osobę , która wygrała około 800 tyś : http://sites.google.com/site/7770news/
Problem tylko polega na tym , że takie wyjątki zachęcają nas do przegrania części z naszych ciężko zarobionych pieniędzy .
Problem tylko polega na tym , że takie wyjątki zachęcają nas do przegrania części z naszych ciężko zarobionych pieniędzy .

- tomekJ
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-