Od dwóch lat korzystam z tej drukarni.
http://www.drukarniaszczecin.pl
Jestem bardziej niż zadowolony.
Bardzo czytelny interfejs i szeroki wybór możliwych prac do wykonania.
Polecam promocje, jeżeli Ci się nie śpieszy. Dłuższy termin realizacji zlecenia, ciut mniejszy wybór, ale atrakcyjniejsza cena.
Zamówienia najczęściej otrzymywałem przed terminem a znajomy poligraf powiedział, że wykonane przez nich prace są na bardzo wysokim poziomie i nie ma się, do czego przyczepić.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
12 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Drukarnie drukują również w małych ilościach. Są drukarnie, które się specjalizują w wizytówkach, kalendarzykach itp małych wyrobach (często drukarnie mają napisane drobnym druczkiem swoje namiary) - mają sporo zamówień, więc wychodzi sporo formatów na arkuszu. Tak, jak wcześniej było napisane - offset ma przewagę nad cyfrą przy wyborze rodzaju papieru, faktur, kolorystyce farb i nadruku. Są też urządzenia do robienia wizytówek - bardzo eleganckie (np złocone, wklęsłe) - są to firmy zajmujące się wykonywaniem/drukiem zaproszeń weselnych, komunijnych takich na zamówienie. Wizytówka - jak sama nazwa wskazuje informuje klienta kim i jacy jesteśmy - więc chyba lepiej zainwestować i drukować ale nie cyfrowo (jeszcze taniej można samemu na plujce
)
Już nie siedzę w temacie poligrafii/drukarni od jakiegoś czasu, więc jakie firmy, drukarnie i gdzie - sorka nie wiem (adresy mam już nie aktualne) - z tego co pamiętam okolice Kalisza - jeżdżą po firmach i instytucjach reklamując się.
Już nie siedzę w temacie poligrafii/drukarni od jakiegoś czasu, więc jakie firmy, drukarnie i gdzie - sorka nie wiem (adresy mam już nie aktualne) - z tego co pamiętam okolice Kalisza - jeżdżą po firmach i instytucjach reklamując się.
- Alex
12 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-