Rok założenia: 2008Kontakt
pisz śmiało - każdy temat dozwolony! (jedyne takie miejsce na tym forum
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Polecam drukarnię Designer

Postprzez ravpl
napisane: 12 Kwi 2011, o 23:00

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Od dwóch lat korzystam z tej drukarni.
http://www.drukarniaszczecin.pl

Jestem bardziej niż zadowolony.
Bardzo czytelny interfejs i szeroki wybór możliwych prac do wykonania.

Polecam promocje, jeżeli Ci się nie śpieszy. Dłuższy termin realizacji zlecenia, ciut mniejszy wybór, ale atrakcyjniejsza cena.

Zamówienia najczęściej otrzymywałem przed terminem a znajomy poligraf powiedział, że wykonane przez nich prace są na bardzo wysokim poziomie i nie ma się, do czego przyczepić.

Awatar użytkownika
ravpl

Miejscowość: Warszawa

wizytówki

Postprzez Alex
napisane: 18 Kwi 2011, o 11:51

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Drukarnie drukują również w małych ilościach. Są drukarnie, które się specjalizują w wizytówkach, kalendarzykach itp małych wyrobach (często drukarnie mają napisane drobnym druczkiem swoje namiary) - mają sporo zamówień, więc wychodzi sporo formatów na arkuszu. Tak, jak wcześniej było napisane - offset ma przewagę nad cyfrą przy wyborze rodzaju papieru, faktur, kolorystyce farb i nadruku. Są też urządzenia do robienia wizytówek - bardzo eleganckie (np złocone, wklęsłe) - są to firmy zajmujące się wykonywaniem/drukiem zaproszeń weselnych, komunijnych takich na zamówienie. Wizytówka - jak sama nazwa wskazuje informuje klienta kim i jacy jesteśmy - więc chyba lepiej zainwestować i drukować ale nie cyfrowo (jeszcze taniej można samemu na plujce ;) )
Już nie siedzę w temacie poligrafii/drukarni od jakiegoś czasu, więc jakie firmy, drukarnie i gdzie - sorka nie wiem (adresy mam już nie aktualne) - z tego co pamiętam okolice Kalisza - jeżdżą po firmach i instytucjach reklamując się.

Alex

Poprzednia

Wróć do Luźne pogawędki