Kochani,
W pierwszej kolejności serdecznie dziękuję za fantastyczne szkolenie 9 kwietnia w Warszawie i zajęcia dzień później! Dzięki, Pawle, za zaproszenie!
Tymczasem już dziś mam dla Was info o kolejnej ciekawej inicjatywie edukacyjnej Allegro (wybaczcie, że jestem monotematyczny, ale traktujcie mnie jako wtyczkę w szeregach poznańskiego Goliata;)) - rusza Akademia Podatkowa Allegro http://apa.eduinvest.pl/. Jest okazja, by w prostych słowach dowiedzieć się wszystkiego o zawiłościach podatkowych - czyli o tym, co każdy e-biznesmen wiedzieć powinien, ale boi się zapytać;)
Miejsc jest niewiele, czasu też (20 kwietnia, Wrocław) - zapraszam! Ja tym razem wybieram się jako szeregowy uczestnik, bo sam muszę nadążać za sprawami podatkowymi, ale miło będzie Was spotkać.
Aha, osoby, które zapiszą się na edycję we Wrocławiu, będą mogły wygrać parę moich książek;)
Do zobaczenia!
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
1 post
• Strona 1 z 1
1 post
• Strona 1 z 1
-