Po śmierci Yahoo wileka trójca święci triumf - impreza trwa tam pewnie do dziś. MajesticSEO , Ahref, Open Site explorer SEOmoza. Ja twardo trzymam się Market Samuraia choć zdjęli mu tymczasowo funkcję pobierania anchorów linków (ponoć mają już nowe źródło - tak piszą na Twiterze), ale nadal można za pomocą API Majestica uzyskać dane, dzieki którym jesteśmy w stanie mniej więcej ocenić konkurencję w TOP 10 na dane słowo kluczowe. Do tego wyrywkowo dany url wrzucam do backlinkwatch.com i w sumie to wystarczy.
O tyle dobrze, że sporo niedzielnych pozycjonerów zostało oślepionych.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
21 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Witam wszytskich - możecie mi poradzić na co się zdecydowaliście po śmierci Yahoo BL? Który pakiet wykupiliście - ahrefs, seomoza czy majestica? Kurcze trochę drogie to wszytsko.. Płacić tak co miesiąc, ale z drugiej strony SEO bez informacji o backlinkach to jak chodzenie we mgle..
- Newbie
- Lorca
Dlatego z majestica bo ma jak na razie największa bazę
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Widocznie mieli ku temu solidne powody
. Nie usuwa się narzędzia które tak długo istniało bez przyczyn. Najpewniej uznali, że utrzymywanie takiego kolosa jest nieopłacalne...
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Zabrakło Yachoo! ale są inne może nie tak szybkie i dokładne narzędzia ale też wyrabiają, jak choćby te podane powyżej.
- pomocnik12
Darmowego rozwiązania nie znajdziesz. Płatnego dobrego też w zasadzie nie (chociaż jeszcze MarketSamurai nie sprawdzałem). W GWT jeżeli jesteś właścicielem strony masz jeszcze w miarę darmowy przyzwoity podgląd linków.
-

lament - Posty: 21
Proszę bardzo, darmowe rozwiązanie bez ograniczeń, wyświetla anchor teksty również bez ograniczeń: http://www.domain-pop.com/
Zapraszam na mojego bloga - pozycjonowanie stron poradnik
-

kedzior85 - Posty: 20
- Miejscowość: Łódź
21 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość