Rok założenia: 2008Kontakt
łącza, odnośniki, linki - nazwy są różne, rola jedna: pozycjonowanie na wybrane frazy
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

System LinkiSeo.pl - ocena

Postprzez zwierz
napisane: 21 Paź 2011, o 09:47

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam,
Przy poszukiwaniu katalogów wpadłem na system jakim jest LinkiSeo.pl, ponieważ wychodzę z założenia link to link, postanowiłem wypróbować ten system (tym bardziej że mogę przez pewien czas za darmo lub za niewielką kwotę typu 20 PLN.) System jest opisywany jako niezwykle skuteczny i cały czas rozwijany. Ma dodawać witrynę do katalogów z bazy systemu, zaczytuje tokeny. Możemy konfigurować podkategorie do których chcemy dodać naszą witrynę. Możemy określić ilość dziennie dodawanych wpisów, wpisać różne wersje wpisów, tytułów, keywords, które system wybiera i miesza losowo. (opisy są moderowane i zatwierdzane przez moderatora). Wszystko na pierwszy rzut oka wygląda oke.
Oto statystyki po 7 dniach.
Moje ustawienia: 20 wpisów dziennie (miałem na początki 5 ale po 3 dniach zmieniłem na 20) 16 kategorii (wpisy zróżnicowane także na różne odmiany i liczbę (mnoga, pojedyncza)
Data dodania do systemu: 2011-10-14
Nowych wpisów dodanych do katalogów: 20
Katalogów, w których nie zaleziono odpowiedniej podkategorii: 172
Nieodczytanych tokenów: 8
Katalogów, w których nie znaleziono skryptu dodającego: 78
Nie odnaleziono strony (błędy 404):82
Pozostałych błędów: 4
Czyli po 7 dniach system po przeszukaniu 364 katalogów dodał do 20 - skuteczność 0,33 % !!!
3 dni temu zadałem pytanie adminowi czy może mam błędy konfiguracyjne (dodatkowo kilka innych pytań) i cisza ....
Może ktoś ma inne doświadczenia z tym systemem? Ja podsumowuje to narzędzie jako mizerne.

Awatar użytkownika
zwierz

Miejscowość: Poznań

Wróć do Linki