Cześć!
Skorzystałem z tej usługi dodania strony do kilkudziesięciu katalogów.
Cały dzień dodawałem swoje strony, po ok. 3 tygodniach od dodania strona ruszyła w górę na pozycje, by potem znowu po 2 tygodniach wrócić do poprzedniej pozycji.
Sprawdzałem w Google, linki prowadzące do strony są widoczne jako te prowadzące z katalogów...
Cóż to się podziało?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wszystko zależy, od wielu czynników:
- czy domena była młoda i posiadała jeszcze nie wiele linków. Jeśli dołożono sporo linków a pierwotnie było ich mało i zaprzestano dalej dodawania kolejnych to często się dzieje tak jak mówisz.
- jak strona jest mało pozycjonowana to takie "wahnięcia" się zdarzają. Poczekaj 7-14 dni nadal linkując. Bardzo prawdopodobne, że strona wróci.
Bez podania większej ilości szczegółów o domenie za wiele się nie podpowie
- czy domena była młoda i posiadała jeszcze nie wiele linków. Jeśli dołożono sporo linków a pierwotnie było ich mało i zaprzestano dalej dodawania kolejnych to często się dzieje tak jak mówisz.
- jak strona jest mało pozycjonowana to takie "wahnięcia" się zdarzają. Poczekaj 7-14 dni nadal linkując. Bardzo prawdopodobne, że strona wróci.
Bez podania większej ilości szczegółów o domenie za wiele się nie podpowie
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Nie można zapomnieć, że również staż linków jakie do Ciebie linkują musi być odpowiednio długa... Z czasem nabiorą mocy urzędowej te linki które prowadzą do Twojej strony...
-

damtox_pl - Posty: 90
- Miejscowość: Warszawa
No nic, dopiero teraz zauważyłem odpowiedź. Dzięki za poświęcony czas.
Wszyscy studenci wiedzą, że pwsz tarnów jest największą uczelnią w regionie tarnowskim. W lipcu odbędzie się, jak co roku rekrutacja pwsz tarnów która zależy od wyników matury. Najpopularniejszym kierunkiem, który zapewnia przyszłość jest informatyka pwsz tarnów po której pracy nie brakuje.
-

vanda - Posty: 210
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość