co wy o tym myślicie???!?
https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=694801383
Temat przeniesiony z forum Pytania i Wątpliwości, KL
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
Wystarczy spojrzeć na jedno - "okres 30 dni". Jeżeli zależy Ci za pozycjonowaniu, to nie ma według mnie żadnego sensu wykupywanie jakichkolwiek, nawet najmocniejszych linków. Pozycjonowanie, to proces długotrwały.
Chyba, że zależy Ci tylko na zwykłej reklamie. Na zasadzie "a może ktoś zajrzy, kliknie i zostanie". Wtedy jak najbardziej (chociaż to i tak mało skuteczna by była reklama).
Chyba, że zależy Ci tylko na zwykłej reklamie. Na zasadzie "a może ktoś zajrzy, kliknie i zostanie". Wtedy jak najbardziej (chociaż to i tak mało skuteczna by była reklama).
Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi 
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Popieram przedmówcę. Po pierwsze cena jest wygórowana. To jest tylko katalog. Zbyt zróżnicowana treść jest, żeby to miało sens. No i te 30 dni. To nie jest pozycjonowanie. Możesz jedynie zyskać kilka dodatkowych wejść na stronę.
Gdybym miał kupić jakieś linki, to nie w celu wypozycjonowania, tylko reklamy w tematycznych serwisach.
Gdybym miał kupić jakieś linki, to nie w celu wypozycjonowania, tylko reklamy w tematycznych serwisach.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
No właśnie ja zaliczyłam szok jak zobaczyłam, że na allegro gościu sprzedaje linki. Mam nadzieję, że chodziło mu tylko o dodatkową reklamę, bo nie wiem czy ktoś się dał na to nabrać,
Chociarz jest jedna osoba, która kupiła, bo widać pod opisem, ale przypuszczam że to jakiś znajomy, żeby miał, że ktoś wogóle to kupił.
Chociarz jest jedna osoba, która kupiła, bo widać pod opisem, ale przypuszczam że to jakiś znajomy, żeby miał, że ktoś wogóle to kupił.
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
Temat ten jest już odległy jednak napiszę, może komuś się przyda. Jeśli chodzi o linki sprzedawane na allegro to jest jedna ciekawa rzecz, którą można nabyć. Kiedyś kupiłem od jakiejś kobiety link na dwa tygodnie, dlaczego to zrobiłem? Link znajdował się w podpisach pod postami na forum dla kobiet. A że osoba ta była bardzo aktywna na forum, zyskałem sporo odwiedzin oraz wzrosła sprzedaż torebek.
Więc Agato jeśli kiedyś zobaczysz taką ofertę odnośnie forum o tematyce podobnej do Twojej strony, śmiało możesz wykupić, najczęściej są to groszowe sprawy.
Sam chętnie kupię taki link, więc jak ktoś coś ma to proszę o PW.
Więc Agato jeśli kiedyś zobaczysz taką ofertę odnośnie forum o tematyce podobnej do Twojej strony, śmiało możesz wykupić, najczęściej są to groszowe sprawy.
Sam chętnie kupię taki link, więc jak ktoś coś ma to proszę o PW.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Co do takiego kupna linków to bym się zgodził
Wykupienie w celu reklamy, promocji to jak najbardziej.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
pamiętajmy też, że kupowanie linków jest niezgodne z wytycznymi wyszukiwarek, więc jak to już robić to po cichu ... 
[size=85]Prywatny spis katalogów SEO stron i firm, warto! Dobra reklama i SEO linki!
Zaczynam prowadzić bloga na razie napisałem 1 post "dobry i tani hosting zapraszam
[/size]
Zaczynam prowadzić bloga na razie napisałem 1 post "dobry i tani hosting zapraszam
- Rocky
I te oferty na allegro często bywają dziadowate 
Dowiedz się jak odzyskać odszkodowanie i jak powinien przebiegać proces likwidacji roszczenia. Prawie każde odszkodowania jest się wstanie odzyskać.
- Mar_Dal
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-