Rok założenia: 2008Kontakt
łącza, odnośniki, linki - nazwy są różne, rola jedna: pozycjonowanie na wybrane frazy
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

hmm

Postprzez Rocky
napisane: 16 Mar 2011, o 17:32

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ja tam był wybrał na Twoim miejscu SEOLight, bo Publiker dodaje tylko do słabych, niezabezpieczonych przed automatami katalogów (przestarzałe otwarty mini, zaspamione mini/easydir/wordpress oraz wymierające freeglobles). Do wartościowych katalogów dodasz tylko ręcznie lub przy pomocy właśnie SEOLight.

[size=85]Prywatny spis katalogów SEO stron i firm, warto! Dobra reklama i SEO linki!
Zaczynam prowadzić bloga na razie napisałem 1 post "dobry i tani hosting zapraszam :)[/size]
Rocky

SeoLight

Postprzez Artur Smolicki
napisane: 16 Mar 2011, o 18:29

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Używam SeoLight i jestem póki co bardzo zadowolony, na popularną i trudną według mnie frazę jestem już 6 tylko przy pomocy tego narzędzia. Wydaje mi się, że powinien on wystarczyć do katalogowania i preclowania większości stron.

Awatar użytkownika
Artur Smolicki

Poprzednia

Wróć do Linki