Ja korzystam z tego: http://www.katalogiseo.info/str-pr-10-0,120.html
Pewnie znasz ten spis, nie wiem czy istnieje lepszy. Przynajmniej ja nie znalazłem lepszego.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
W bazie publikera są zarówno dobre katalogi i precle jak i kiepskie. Warto korzystać z filtra żeby wybierał w pierwszej kolejności strony z dużym PR i IP
Można podlinkować wpisy z innych katalogów i precli nie korzystając z SWL
Sprawdź czy dobrze umieściłeś linki w treści. Jeśli tak to musi wstawiać linki, łaski nie robi
19 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jeżeli poruszony jest temat publikera. CZy mogę tutaj zadać pytanie??
Między innymi czy publiczna baza daje jakieś efekty czy raczej jest to takie śmieciowisko? Warto z niej korzystać??
Idąc dalej śmigam sobie na Publikerze od niedawana i czy możecie powiedzieć jak Wy konfigurujecie swojego publikera??
Ja póki co ustawiłem na samo katalogowanie i testuje jak to działa, z preclowaniem chyba problemu nie będzie - ale czy jest możliwe by podlinkować wpisy nie korzystać z SWL???
Aha dodając wpisy w treśći nie pojawiają się linki - mimo, że w opisie mam zaznaczone takie linki...
Pozdrawiam ^^
Między innymi czy publiczna baza daje jakieś efekty czy raczej jest to takie śmieciowisko? Warto z niej korzystać??
Idąc dalej śmigam sobie na Publikerze od niedawana i czy możecie powiedzieć jak Wy konfigurujecie swojego publikera??
Ja póki co ustawiłem na samo katalogowanie i testuje jak to działa, z preclowaniem chyba problemu nie będzie - ale czy jest możliwe by podlinkować wpisy nie korzystać z SWL???
Aha dodając wpisy w treśći nie pojawiają się linki - mimo, że w opisie mam zaznaczone takie linki...
Pozdrawiam ^^
Netlinker to Darmowy Katalog Stron- Zwiększ moc seo strony, dodaj ją do katalogu.
-

Piotr Krotkiewski - Posty: 17
- Miejscowość: Łódź
Piotr Krotkiewski napisał(a):Między innymi czy publiczna baza daje jakieś efekty czy raczej jest to takie śmieciowisko? Warto z niej korzystać??
W bazie publikera są zarówno dobre katalogi i precle jak i kiepskie. Warto korzystać z filtra żeby wybierał w pierwszej kolejności strony z dużym PR i IP
Piotr Krotkiewski napisał(a):Ja póki co ustawiłem na samo katalogowanie i testuje jak to działa, z preclowaniem chyba problemu nie będzie - ale czy jest możliwe by podlinkować wpisy nie korzystać z SWL???
Można podlinkować wpisy z innych katalogów i precli nie korzystając z SWL
Piotr Krotkiewski napisał(a):Aha dodając wpisy w treśći nie pojawiają się linki - mimo, że w opisie mam zaznaczone takie linki...
Sprawdź czy dobrze umieściłeś linki w treści. Jeśli tak to musi wstawiać linki, łaski nie robi
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Czy obecnie publiczna baza w Publikerze ma jakąś moc? Od kilku tygodni próbuje cokolwiek nią zdziałać na wręcz banalne frazy, wszystko sobie skonfigurowałem, no a efekt jest kiepski.
Mam też problem z dodaniem swojej bazy precli. Mam około 100 WP, na których mam konta i bezproblemowo udawało mi się dodawać teksty. Jeśli jednak wrzucę bazę to jest ona ciągle nieaktywna ( chyba 5 adresów działa). Jakie mogą być tego przyczyny? Podczas dodawania bazy podawałem od razu dane do logowania.
Mam też problem z dodaniem swojej bazy precli. Mam około 100 WP, na których mam konta i bezproblemowo udawało mi się dodawać teksty. Jeśli jednak wrzucę bazę to jest ona ciągle nieaktywna ( chyba 5 adresów działa). Jakie mogą być tego przyczyny? Podczas dodawania bazy podawałem od razu dane do logowania.
A czy ty już wiesz, jak zarabiać przez internet?
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
Korzystam cały czas namiętnie z Publikera, i stronki ładnie idą w górę. Nawet na konkurencyjne frazy da się wyciągnąć dobre wyniki. Wszystko zależy od konfiguracji programu. Ile dokładasz linków i z jakim przyrostem. Czy jesteś pewien, że linki które dodał zostały dobrze podlinkowane, tzn. czy pomagałeś w tym ? To bardzo ważne.
Co do własnej bazy. Jeśli WP ma powgrywane pewne bajery, to Publiker może nie być w stanie zalogować się na do WP.
Proponuje napisać do supportu softu. Mailowałem z nimi wielokrotnie i reakcja jest bardzo szybka (nawet wieczorami o 22
).
Jeśli da się rozwiązań problem to oni na pewno znajdą solucję
Co do własnej bazy. Jeśli WP ma powgrywane pewne bajery, to Publiker może nie być w stanie zalogować się na do WP.
Proponuje napisać do supportu softu. Mailowałem z nimi wielokrotnie i reakcja jest bardzo szybka (nawet wieczorami o 22
Jeśli da się rozwiązań problem to oni na pewno znajdą solucję
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
-

Sebastian Jarosz - Posty: 59
Mogę, nie mniej odkryłem ostatnio dlaczego automat nie daje rady. chodzi głównie o to, zero tych precli, które nie działały, a które były najlepsze zostały wprowadzone opłaty, a dodanie wpisu jest możliwe po wpisaniu darmowego kodu, który dodaje link sponsorowany. Reszta z tej setki do parę pozycji prywatnych, z forum PiO, a reszta dość smieciowa.
Link do tej bazy:
http://www.amecun.eu/internet/lista-dobrych-precli/
Link do tej bazy:
http://www.amecun.eu/internet/lista-dobrych-precli/
Trendyman.pl- męska moda z każdej strony!
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
A może Ty masz jakieś precle. Moglibyśmy się wymienić dostępem. Ja dodaję tylko ręcznie, porządne teksty.... Co Ty na to?
-

Sebastian Jarosz - Posty: 59
Fajnie fajnie ale takie rzeczy to chbya na PM 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
19 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-