Witam
Tak jak w temacie. Ile zapłacilibyście za jeden taki wpis?
Pozdrawiam
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wszyscy studenci wiedzą, że pwsz tarnów jest największą uczelnią w regionie tarnowskim. W lipcu odbędzie się, jak co roku rekrutacja pwsz tarnów która zależy od wyników matury. Najpopularniejszym kierunkiem, który zapewnia przyszłość jest informatyka pwsz tarnów po której pracy nie brakuje.
-

vanda - Posty: 210
Wiele zależy od samego precla, czy jest tematyczny i w jakim jest stanie
Nie mniej myślę, że zadbany precel, o dobrej grafice, porządnych tekstach wart jest 1zł za wpis. Sam jednak nie jestem tego zwolennikiem, wolę kupić od razu duży pakiet albo status autora, bo trochę trzeba dodawać.
A czy ty już wiesz, jak zarabiać przez internet?
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
Chodzi mi o ten precel: http://recepreczodtybetu.org
Mam tam możliwość dodawania artykułów, więc dodałem jakieś przykładowe strony i indeksacja w mig przebiega w Google
Tak z własnych obserwacji.
Mam tam możliwość dodawania artykułów, więc dodałem jakieś przykładowe strony i indeksacja w mig przebiega w Google
-

Ja bym dał zero złotych. Masz statlinka i weblinka rotacyjnego zainstalowanego.
Bana powinieneś dostać w statlinku, bo jest limit wychodzących linków, który przekroczyłeś.
Bana powinieneś dostać w statlinku, bo jest limit wychodzących linków, który przekroczyłeś.
Blog: Zarabianie w Internecie. Zobacz również wartościowe artykuły z kategorii: pozycjonowanie.
- arve_lek
Nie jestem właścicielem tego blogu 
Wszyscy studenci wiedzą, że pwsz tarnów jest największą uczelnią w regionie tarnowskim. W lipcu odbędzie się, jak co roku rekrutacja pwsz tarnów która zależy od wyników matury. Najpopularniejszym kierunkiem, który zapewnia przyszłość jest informatyka pwsz tarnów po której pracy nie brakuje.
-

nie zapłaciłbym za wpis w tym preclu, głównie ze względu na zainstalowane SWLe. na podlinkowanie precla nie patrzyłem.
RedSEO.pl - Pozycjonowanie Bydgoszcz
-

redseo - Posty: 18
- Miejscowość: Bydgoszcz
Rotacyjne SWL to śmieć dla strony na dłuższą metę
Zaraz ta strona wyleci z indeksu bo dostanie bana i tyle było po niej. Z automatu wartość linku spadnie do zerooooooooooooo jak to mawiał Majewski w reklamie banku X 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Rozumiem
Ale dodałem kilka wpisów i naprawdę dało to im kopa, pomimo innej tematyki.
-

- Jik
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-