zwierz chyba nie rozumiałeś (o ile ja rozumiałem) sensu wpisu Eliasa.
Chodzi o to, że ktoś wpisuje sobie:
pozycjonowanie (i ten wyraz jest od razu linkiem do strony). Co innego jak wpiszesz sobie: Pozycjonowanie (tekst): nazwa_firmy (link).
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Ręce opadają ... jaki wyciek mocy - to że linkuje dofollow nie osłabia mocy otrzymanej przez stronę - owszem taki link przekazuje określoną część mocy strony linkującej ale jej nie osłabia - co najwyżej proporcjonalnie zmniejsza moc pozostałych linków wychodzących. BTW link nofoloow też obniża moc pozostałych linków wychodzących więc nie ma sensu wszystkich linków zewnętrznych robic nofollow.
Przypomina mi to zachowanie psa ogrodnika... taki szczegół...
17 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
-

it-spleen - Posty: 702
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
@it-spleen
Dokładnie o to mi chodziło, o sytuację kiedy firma używa konkretnego wiadomo jakiego anchoru (pozycjonowanie, tworzenie stron www etc.) jako link do siebie. Oczywiście link typu: "projekt: [link=nazwa firmy]" jest ok.
Dokładnie o to mi chodziło, o sytuację kiedy firma używa konkretnego wiadomo jakiego anchoru (pozycjonowanie, tworzenie stron www etc.) jako link do siebie. Oczywiście link typu: "projekt: [link=nazwa firmy]" jest ok.
Nowoczesne promienniki podczerwieni
-

Elias - Posty: 93
-

vanda - Posty: 210
Vanda, sęk w tym, że mówimy tu o innym ukrywaniu linków. Proponuję jednak przeczytać cały wątek, a potem pisać...
Zarabianie przez Internet - nie dla leniwców
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Elias a jednak dobrze myślałem:) Ufff:)
Vanda - może zmienisz nick na filip - to ten wpis był 'jak filip z konopi':)
Vanda - może zmienisz nick na filip - to ten wpis był 'jak filip z konopi':)
Nowoczesne meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego designu z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

it-spleen - Posty: 702
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
....dofollow to osłabia trochę klienta poprzez wyciek mocy PR alias link juice.
Ręce opadają ... jaki wyciek mocy - to że linkuje dofollow nie osłabia mocy otrzymanej przez stronę - owszem taki link przekazuje określoną część mocy strony linkującej ale jej nie osłabia - co najwyżej proporcjonalnie zmniejsza moc pozostałych linków wychodzących. BTW link nofoloow też obniża moc pozostałych linków wychodzących więc nie ma sensu wszystkich linków zewnętrznych robic nofollow.
Przypomina mi to zachowanie psa ogrodnika... taki szczegół...

-

swirus71 - Posty: 292
Gdyby mi ktoś zaproponował włożenie linka do treści tekstu to bym go po prostu wyśmiał :>
Dbasz o wizerunek Twojej firmy? - Drukarnia DICON - profesjonalna Poligrafia
Jedna z nielicznych drukarni oferująca druk lateksowy.
Jedna z nielicznych drukarni oferująca druk lateksowy.
- miroslaw0000
- Miejscowość: Zabrze
17 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości