W związku z ciągłym problemem z dobrą listą katalogów do pozycjonowania stworzyłem swoją i chce się nią z wami podzielić
Aktualnie lista zawiera 1533 zaindeksowane w Google katalogi posortowane według PR. Z czasem dodam więcej informacji o katalogach. Na razie jest to co jest.
Możecie ściągnąć ją ze strony
http://lista-katalogow.elitepro.pl
Powodzenia w pozycjonowaniu strony.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
15 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-

patryksokalski - Posty: 95
- Miejscowość: Stargard Szczeciński
Dzięki za wstawkę, bardzo przydatna strona www 
Strony WWW Wrocław - profesjonalne strony internetowe z wykorzystaniem wielu funkcjonalnych technologii..
-

elementh - Posty: 106
Konkretna rzecz, dzięki za to. Znajdę chyba jakiegoś kumpla z 100zł albo więcej na koncie w telefonie i powrzucam bloga do najwyższych Rankiem
Swoją drogą chyba całe życie wklepywałeś te adresy katalogów do excela
Swoją drogą chyba całe życie wklepywałeś te adresy katalogów do excela
Blogów o rozwoju osobistym jest zbyt wiele i wszystkie są ogólnikowe. Dla efektów trzeba zagłębić się o wiele dalej...
http://programowanierozwoju.pl/
-

Grzegorz Gajcy - Posty: 42
- Miejscowość: Oświęcim
Wiesz od wklepywania do exela to są programy, ale wszystkiego za Ciebie nie zrobią. Teraz dopiero czeka mnie przy tej liście ręczna robota przy porządkowaniu jej i rozwijaniu.
Jak zrobić zakładkę powitalna na fanpage? - Instrukcja Video
-

Dzięki, dobra robota
Zaraz zaczynam dodawanie swojej strony

Największa hurtownia odzieży Japan Style - sukienki, tuniki, żakiety, spodnie, torebki, swetry, dresy, bielizna
- Japaneczek
Witam ponownie
Patryku, orientujesz się może, czy istnieje możliwość robienia przelewów zamiast wysyłania SMS-ów w celu dodania strony do katalogu? Powiem szczerze, że denerwuje mnie wysyłanie smsów, a przelewy są o wiele wygodniejsze - telefon na karte po kilku takich smsach się zablokuje, a przelew bankowy 7zł to śmieszna kasa, dlatego pytam. Da się coś zrobić?
Patryku, orientujesz się może, czy istnieje możliwość robienia przelewów zamiast wysyłania SMS-ów w celu dodania strony do katalogu? Powiem szczerze, że denerwuje mnie wysyłanie smsów, a przelewy są o wiele wygodniejsze - telefon na karte po kilku takich smsach się zablokuje, a przelew bankowy 7zł to śmieszna kasa, dlatego pytam. Da się coś zrobić?
Blogów o rozwoju osobistym jest zbyt wiele i wszystkie są ogólnikowe. Dla efektów trzeba zagłębić się o wiele dalej...
-

Grzegorz Gajcy - Posty: 42
- Miejscowość: Oświęcim
6re6: jest taka możliwość i parę katalogów widziałem co takie coś udostępniają. Tylko to jest kwestia gościa co tworzy katalog czy udostępni taki typ płatności. Dotpay udostępnia taką opcje, więc to nie jest żaden problem. W sumie dziwie się, że wszyscy cisną tak na te smsy, bo mniej kasy do kieszeni dostają.
Ja generalnie robie tak, że kupuje sobie starter w jakiejś sieci na kartę i wysyłam z tego telefonu.
Ja generalnie robie tak, że kupuje sobie starter w jakiejś sieci na kartę i wysyłam z tego telefonu.
-

Patryku - odpowiedź jest dziecinnie prosta:
Ponieważ w przypadku płatności SMS nie interesuje mnie dokumentowanie sprzedaży, wystawianie paragonów/rachunków/faktur za każdą mikropłatność i ich wysyłanie. Wystawiam 1 zbiorczą fakturę na początku miesiąca na DotPay i mam święty spokój.
Opłaty za moderację wpisów to nie są aż takie kokosy żeby się bawić z samodzielnym dokumentowaniem każdej sprzedaży.
Ponieważ w przypadku płatności SMS nie interesuje mnie dokumentowanie sprzedaży, wystawianie paragonów/rachunków/faktur za każdą mikropłatność i ich wysyłanie. Wystawiam 1 zbiorczą fakturę na początku miesiąca na DotPay i mam święty spokój.

Opłaty za moderację wpisów to nie są aż takie kokosy żeby się bawić z samodzielnym dokumentowaniem każdej sprzedaży.
-

swirus71 - Posty: 292
No pewnie, że tak jest prościej. Chodzi mi również o szybkie przelewy przez dotpay. Obsługiwane tak samo jak smsy, tylko kod przychodzi na maila. Wtedy też można zbiorczą fakturę wziąć za to, z tego co wiem.
W sumie to mniejsza o to, odbiegamy od tematu w każdym razie.
Tymczasem jestem w trakcie tworzenia aktualizacji do listy, część katalogów będzie już przebrana z oznaczeniami odpłatności, skrtyptu itp. Wyleciało trochę katalogów i mam kilka nowych. Jutro możecie spodziewać się jej na maila.
Ile dam radę zrobić do jutra tyle będzie, bo w czwartek już woodstock, więc koniec SEO do niedzieli:D
W sumie to mniejsza o to, odbiegamy od tematu w każdym razie.
Tymczasem jestem w trakcie tworzenia aktualizacji do listy, część katalogów będzie już przebrana z oznaczeniami odpłatności, skrtyptu itp. Wyleciało trochę katalogów i mam kilka nowych. Jutro możecie spodziewać się jej na maila.
Ile dam radę zrobić do jutra tyle będzie, bo w czwartek już woodstock, więc koniec SEO do niedzieli:D
-

15 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-