Witam
Zastanawia mnie jedna rzecz, stawiając stronę na zaplecze lepiej z niej linkować anchorami od razu do innej strony czy lepiej poczekać aż skoczy na np. PR2 i dopiero wtedy zacząć linkować?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Lepiej poczekać jak znajdzie się przynajmniej w top20 w Google na tą samą fraz co pozycjonowana strona.
a skąd wiesz że ta strona będzie pozycjonowana na tą samą frazę?
Możesz uzasadnić swoją wypowiedź? Bo bez urazy ale trochę za dużo PiO
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
W sumien linkowac możesz już w 3 może 4 wpisie. Ponoć warto dodać link do wikipedii albo innej strony, gdzieś czytałem, że to pomaga. Jeśli samo zaplecze dobrze podlinkujesz to fakt kiedy zaczniesz nie będzie miał większego znaczenia chyba.
A czy ty już wiesz, jak zarabiać przez internet?
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
Zastanawia mnie jedna rzecz, stawiając stronę na zaplecze lepiej z niej linkować anchorami od razu do innej strony czy lepiej poczekać aż skoczy na np. PR2 i dopiero wtedy zacząć linkować?
Lepiej poczekać jak znajdzie się przynajmniej w top20 w Google na tą samą fraz co pozycjonowana strona.
- arve_lek
arve_lek napisał(a):Lepiej poczekać jak znajdzie się przynajmniej w top20 w Google na tą samą fraz co pozycjonowana strona.
a skąd wiesz że ta strona będzie pozycjonowana na tą samą frazę?
Studio E-kreacja świadczy usługę pozycjonowanie Białystok.
-

E-kreacja - Posty: 24
- Miejscowość: Białystok
arve_lek napisał(a):Zastanawia mnie jedna rzecz, stawiając stronę na zaplecze lepiej z niej linkować anchorami od razu do innej strony czy lepiej poczekać aż skoczy na np. PR2 i dopiero wtedy zacząć linkować?
Możesz uzasadnić swoją wypowiedź? Bo bez urazy ale trochę za dużo PiO
-

Elias - Posty: 93
Pewnie Was rozśmieszę, ale ktoś to musi robić.
Jak już pisałem w inny poście że staram się zmienić kolor z zielonego na jakiś inny, a przynajmniej odcień zieleni, więc muszę zapytać jak dodać link do Wikipedii
Siedzę, szukam, czytam i nic nie mogę znaleźć, a jak Castor_fiber twierdzi że warto dodać link do Wiki, to dlaczego ja mam nie dodać. Pomożecie

Jak już pisałem w inny poście że staram się zmienić kolor z zielonego na jakiś inny, a przynajmniej odcień zieleni, więc muszę zapytać jak dodać link do Wikipedii - kaczor
- Miejscowość: Warszawa
Masz tam taką ikonke "edytuj" ALE apeluje tak do Ciebie jak i innych żeby nie spamowali, bo sznasę że uda wam się dodać stronę komercyjną jest zerowa a po co dokładać pracy modom wiki.
Do wiki nadają się strony które np. hobbystycznie opisują jakiś region, które prezentują jakieś ciekawe wyniki badań etc. Jak macie stronę z sprzętem do kosenia trawy to nie da rady dodać jej pod hasło "kosiarka"
Do wiki nadają się strony które np. hobbystycznie opisują jakiś region, które prezentują jakieś ciekawe wyniki badań etc. Jak macie stronę z sprzętem do kosenia trawy to nie da rady dodać jej pod hasło "kosiarka"
-

Elias - Posty: 93
Tak myślałem że to nie za bardzo dobry pomysł. I że trąca spamem, a ja chcę tylko tak w miarę etycznie i bezpiecznie (jak to ostatnio u krzywego na filmiku widziałem "w białym kapeluszu")
Wiec rezygnuję z pomysłu
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- kaczor
- Miejscowość: Warszawa
10 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-