co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
łącza, odnośniki, linki - nazwy są różne, rola jedna: pozycjonowanie na wybrane frazy

Ok, a teraz mam takie pytanie. Dodaje swoją stronę do katalogów. Najczęściej jest to strona główna, bo podstron katalogi najczęściej nie chcą przyjmować. Zamierzam napisać kilka artykułów i je troche zmiksować, dać anchor teksty. Tylko się teraz zastanawiam, które podstrony linkować. Na pewno stronę główną, ale zastanawiam się czy np stronę z ofertą i cennikiem. Oczywiście musze powpisywać tam jeszcze trochę tekstu. Mam zamiar wrzucić kilka art dla klientów opisujących pewne zagadnienie. W tych art będzie o wiele więcej słów i tak myślę czy nie pozycjonować tych art na wybrane słowa kluczowe. W zakładce z ofertą i cennikiem będe miał mniej słów. chyba że zrobię tak że będzie tam dużo do czytania i na jedno wyjdzie :) Chyba sam już sobie odpowiedziałem na to pytanie :)

Jak dam nap anchor teks "buty sportowe" to pozycjonuje się na "buty" i "sportowe" czy tylko na "buty sportowe". To szczegółowa ale ważna dla mnie kwestia.

Masażysta wykonujący MASAŻ RADOM może ci pomóc (wstawiłem jakiś tekst aby link był bardziej wiarygodny :) )
Awatar użytkownika
Karol Ż

ad1 o opisach do katalogów

Postprzez Rocky 16 Sie 2010, o 10:53

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ja tylko napiszę co do punktu 1 z pierwszego posta w tym temacie.

Szanujcie katalogi, poświęcajcie trochę więcej czasu i przygotowujcie sobie opisy z synonimami:

{Fajna|Ciekawa|Interesująca} strona {o tematyce|na temat} {rybek|ryb} akwariowych. (...)

później taki opis wklejamy tu i generujemy unikalne opisy do katalogów, lub jeszcze lepiej kupujemy program SEOlight i tam on nam sam mixuje opisy, i nie tylko to, ogólnie polecam najlepszy program na rynku do półautomatycznego katalogowania.

Dodając po 100 razy w 100% ten sam opis szkodzicie sobie (wpis ma mniejszą szansę stałej indeksacji w G.), szkodzicie katalogowi, a czasem po prostu marnujcie czas bo część adminów sprawdza unikalność opisów, i nie akceptuję duplikatów.

[size=85]Prywatny spis katalogów SEO stron i firm, warto! Dobra reklama i SEO linki!
Zaczynam prowadzić bloga na razie napisałem 1 post "dobry i tani hosting zapraszam :)[/size]
Rocky

Poprzednia

Wróć do Linki