Co sądzicie o tych linkach?
Linki umieszczone w wypowiedziach są dofollow. A co Wy o tym uważacie?
Warto je umieszczać?
Pozdrawiam
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Właśnie. Niestety nie mamy możliwości sprawdzenia, jak Google (pod względem wartości) widzi naszą stronę.
W narzędziach dla webmastera linki bez problemu są widoczne.
Za 10 zł. mogę sprzedać Ci listę ponad 200 for internetowych, gdzie możesz umieścić swój link. Fora mają PR od 0 do 6. Każde forum ma linki wychodzące dofollow!
Byłoby za dobrze. Zresztą tak jak piszecie, te linki nie mają żadnej praktycznie siły.
Wszyscy studenci wiedzą, że pwsz tarnów jest największą uczelnią w regionie tarnowskim. W lipcu odbędzie się, jak co roku rekrutacja pwsz tarnów która zależy od wyników matury. Najpopularniejszym kierunkiem, który zapewnia przyszłość jest informatyka pwsz tarnów po której pracy nie brakuje.
18 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wszyscy studenci wiedzą, że pwsz tarnów jest największą uczelnią w regionie tarnowskim. W lipcu odbędzie się, jak co roku rekrutacja pwsz tarnów która zależy od wyników matury. Najpopularniejszym kierunkiem, który zapewnia przyszłość jest informatyka pwsz tarnów po której pracy nie brakuje.
-

vanda - Posty: 210
Mnie się to się nie podoba, ale ja się nie znam.
Jestem nowicjuszem w pozycjonowaniu, ale jak widzę pozycjonowanie to nie nauka a sztuka.
Tak jak analiza techniczna wykorzystywana do inwestowania na giełdzie. Tak samo wiemy jak będzie na giełdzie jak to jak nas oceni programista Google.
Jednak on nam podpowiada, że ma być to autentyczne. Te wpisy na forum tlenu czy na podobnych tego typu forach autentyczne nie są, czy programista Google to już wychwycił czy wychwyci za tydzień a może uda się że poczekamy kilka miesięcy nie wiem, ale sądzę że myśli nad tym.
Ale ja jestem leszczem i wiem, że nic nie wiem.
Jestem nowicjuszem w pozycjonowaniu, ale jak widzę pozycjonowanie to nie nauka a sztuka.
Tak jak analiza techniczna wykorzystywana do inwestowania na giełdzie. Tak samo wiemy jak będzie na giełdzie jak to jak nas oceni programista Google.
Jednak on nam podpowiada, że ma być to autentyczne. Te wpisy na forum tlenu czy na podobnych tego typu forach autentyczne nie są, czy programista Google to już wychwycił czy wychwyci za tydzień a może uda się że poczekamy kilka miesięcy nie wiem, ale sądzę że myśli nad tym.
Ale ja jestem leszczem i wiem, że nic nie wiem.
Pozdrawiam
Janusz Kotecki
Janusz Kotecki
- badawaw
- Miejscowość: Mazowsze/ Pruszków
Ja myślę, że główny problem z forum o2 jest taki, że jest bardzo zaspamowane i to na pewno zmniejsza wartość linków tam wklejanych i to zasadniczo. Natomiast żeby nie gdybać to najlepiej przeprowadzić jakieś testy.
pozdrawiam
Maciek
pozdrawiam
Maciek
Zapraszam na portale o jodze: opiniotwórczy joga portal i joga abc dla początkujących.
- Lorca
Lorca napisał(a):Ja myślę, że główny problem z forum o2 jest taki, że jest bardzo zaspamowane i to na pewno zmniejsza wartość linków tam wklejanych i to zasadniczo. Natomiast żeby nie gdybać to najlepiej przeprowadzić jakieś testy.
pozdrawiam
Maciek
Właśnie. Niestety nie mamy możliwości sprawdzenia, jak Google (pod względem wartości) widzi naszą stronę.
W narzędziach dla webmastera linki bez problemu są widoczne.
-

Forum tlenu jest dobre dla automatów. Kto linkuje się ręcznymi wpisami powinien szukać czegoś innego. Czy możecie polecić jakieś fora gdzie warto się linkować naturalnymi wpisami. Jestem jeszcze zielony w tym temacie i wybieram fora na chybił trafił wpisując frazy w wyszukiwarkę. Jak jest dobre wartościowe to zamieszam nie patrząc nawet na początku jakie są tam linki.
To nie ten temat ale nie wiem czy dobrze robię. Sprawdzam linki przez "źródło strony" ? Ale nawet jak jest noflow a temat jest interesujący to i tak parę wpisów zamieszczę.
To nie ten temat ale nie wiem czy dobrze robię. Sprawdzam linki przez "źródło strony" ? Ale nawet jak jest noflow a temat jest interesujący to i tak parę wpisów zamieszczę.
Pozdrawiam
Janusz Kotecki
Janusz Kotecki
- badawaw
- Miejscowość: Mazowsze/ Pruszków
Pozyskaj kilka linków - warto. Zainteresuj się także forum Gazeta.pl - spory ruch można stamtąd ściągnąć.
RedSEO.pl - Pozycjonowanie Bydgoszcz
-

redseo - Posty: 18
- Miejscowość: Bydgoszcz
badawaw napisał(a):Forum tlenu jest dobre dla automatów. Kto linkuje się ręcznymi wpisami powinien szukać czegoś innego. Czy możecie polecić jakieś fora gdzie warto się linkować naturalnymi wpisami. Jestem jeszcze zielony w tym temacie i wybieram fora na chybił trafił wpisując frazy w wyszukiwarkę. Jak jest dobre wartościowe to zamieszam nie patrząc nawet na początku jakie są tam linki.
Za 10 zł. mogę sprzedać Ci listę ponad 200 for internetowych, gdzie możesz umieścić swój link. Fora mają PR od 0 do 6. Każde forum ma linki wychodzące dofollow!
-

glowaki napisał(a):Szkoda tylko , że forum o2 nie obsługuje a hrefa
Byłoby za dobrze. Zresztą tak jak piszecie, te linki nie mają żadnej praktycznie siły.
-

18 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-