Michale,
Ta podstrona z linkiem nie jest jeszcze zaindeksowana przez Google. Może też nie być jeszcze odnaleziona przez ten skrypt. Po za tym tego typu narzędzia nie pokazują dokładnej liczby backlinków.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Yahoo Link Explorer już nie działa - nieodwołalnie. W tej chwili nie ma darmowego narzędzia do dokładnego sprawdzania linków. Możesz wejść na majesticSEO żeby zobaczyć ogólną liczbę linków. Możesz też wejść na stronę z mojej stopki i za free przetestować ten program, poprzez Samuraja będziesz miał dostęp do dokładnych danych ostatnich 1000 linków (anchor, PR).
No racja GWT jest, ale tylko do swoich linków z jednym bardzo ważnym minusem o którym nie wspomniałeś - nie zobaczysz tam dokładnego URLa tylko domenę z której wychodzi link... Anchory też są raczej zbiorczo pokazane.
31 posty(ów)
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Witajcie!
Kilka dni temu sprawdzałem na yahoo linki według instrukcji jakie tu znalazłem i wyskoczyło kilka wyników. Dzisiaj sprawdzam i wyskakuje komunikat że nic nie znaleziono.
Co mogło się stać
W końcu domena jest zarejestrowana od 2008 roku i jest trochę linków na różnych stronach (m.in. na tym forum w stopce) więc co jest grane 
Kilka dni temu sprawdzałem na yahoo linki według instrukcji jakie tu znalazłem i wyskoczyło kilka wyników. Dzisiaj sprawdzam i wyskakuje komunikat że nic nie znaleziono.
- kaczor
- Miejscowość: Warszawa
kaczor napisał(a):Witajcie!
Kilka dni temu sprawdzałem na yahoo linki według instrukcji jakie tu znalazłem i wyskoczyło kilka wyników. Dzisiaj sprawdzam i wyskakuje komunikat że nic nie znaleziono.Co mogło się stać
W końcu domena jest zarejestrowana od 2008 roku i jest trochę linków na różnych stronach (m.in. na tym forum w stopce) więc co jest grane
Yahoo Link Explorer już nie działa - nieodwołalnie. W tej chwili nie ma darmowego narzędzia do dokładnego sprawdzania linków. Możesz wejść na majesticSEO żeby zobaczyć ogólną liczbę linków. Możesz też wejść na stronę z mojej stopki i za free przetestować ten program, poprzez Samuraja będziesz miał dostęp do dokładnych danych ostatnich 1000 linków (anchor, PR).
-

Elias - Posty: 93
Dzięki za info
Twoje narzędzie wygląda imponująco (bynajmniej dla takiego laika jak ja) ale jeszcze chyba jestem za bardzo zielony żeby sobie z tym poradzić
Muszę się trochę zapoznać z tematem bo wiedzę o www i tematach powiązanych dopiero zacząłem zgłębiać.
A dlaczego w Google też nic nie wyskakuje może jakiś filtr mi nałożyli czy jeszcze coś gorszego
Twoje narzędzie wygląda imponująco (bynajmniej dla takiego laika jak ja) ale jeszcze chyba jestem za bardzo zielony żeby sobie z tym poradzić
A dlaczego w Google też nic nie wyskakuje może jakiś filtr mi nałożyli czy jeszcze coś gorszego
- kaczor
- Miejscowość: Warszawa
no tak skończył się yahoo i zaczęła się zabawa.
3 narzędzia do sprawdzania BL: (w tym konkurencji)
http://www.majesticseo.com/
http://www.opensiteexplorer.org/
http://ahrefs.com/
i najlepsze narzędzie do sprawdzania własnych BL:
Oczywiście kazde daje inne wyniki - a to z kolei zależy od wielu czynników.
Guglarz - daje to co widzi więc jest w miarę obiektywny ale - podejrzysz nim linki tylko na własnej stronie, pierwsze 3 daja wyniki zafałszowane z różnych względów - przykładowo - osobiście na całym zapleczu staram się blokować wszystko co możliwe poza G a to skutkuje zaniżaniem poziomu BL w tych 3 narzędziach.
"edyta":
Mylisz się... było i jest... Google Webmasters Tools - tyle, że nim konkurencji nie podejrzysz ;P
3 narzędzia do sprawdzania BL: (w tym konkurencji)
http://www.majesticseo.com/
http://www.opensiteexplorer.org/
http://ahrefs.com/
i najlepsze narzędzie do sprawdzania własnych BL:
Oczywiście kazde daje inne wyniki - a to z kolei zależy od wielu czynników.
Guglarz - daje to co widzi więc jest w miarę obiektywny ale - podejrzysz nim linki tylko na własnej stronie, pierwsze 3 daja wyniki zafałszowane z różnych względów - przykładowo - osobiście na całym zapleczu staram się blokować wszystko co możliwe poza G a to skutkuje zaniżaniem poziomu BL w tych 3 narzędziach.

"edyta":
Elias: ...W tej chwili nie ma darmowego narzędzia do dokładnego sprawdzania linków.
Mylisz się... było i jest... Google Webmasters Tools - tyle, że nim konkurencji nie podejrzysz ;P
-

swirus71 - Posty: 292
No racja GWT jest, ale tylko do swoich linków z jednym bardzo ważnym minusem o którym nie wspomniałeś - nie zobaczysz tam dokładnego URLa tylko domenę z której wychodzi link... Anchory też są raczej zbiorczo pokazane.
-

Elias - Posty: 93
Elias: ale za to widzisz co ma Guglarz zaindeksowane (czyli to co ma wpływ na pozycję)
-

swirus71 - Posty: 292
backlinkwatch.com - nie działa zbytnio dobrze, mi często się wiesza, dla niektórych stron podaje ciągle te same dane, albo daje komunikat, że jest np 300 linków, a pokazuje 15
Dbasz o wizerunek Twojej firmy? - Drukarnia DICON - profesjonalna Poligrafia
Jedna z nielicznych drukarni oferująca druk lateksowy.
Jedna z nielicznych drukarni oferująca druk lateksowy.
- miroslaw0000
- Miejscowość: Zabrze
- dragongirl
- Miejscowość: Lemiesze
31 posty(ów)
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
-