23 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Dzięki Krzysztof za pomoc, wezmę twoje uwagi do serca podczas dalszej nauki pozycjonowania 
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
siewca napisał(a):Dzięki Krzysztof za pomoc, wezmę twoje uwagi do serca podczas dalszej nauki pozycjonowania
Sobie ufaj
- Krzysztof 'Junior' Trybulski
A spróbuj może w jednym tygodniu dodawać do katalogów, a w drugim napisac 3 artykuły i powrzucać gdzieś... do artykułów do przedruku czy też dogadać się z jakimiś blogerami?
Zapraszam do zespołu- wspólny ebiznes, wspólne cele, wspólna praca...
sklep z biżuterią - jeśli chcesz zrobić prezent ukochanej
sklep z biżuterią - jeśli chcesz zrobić prezent ukochanej
-

precelik - Posty: 129
-

Marcin Godlewski - Posty: 605
- Miejscowość: Kraków
Jakoś nie jestem zwolennikiem automatów, często nie trafiają w kategorie. Wolę sam wybierać w jakim katalogu i w jakiej kategorii będzie mój link.
Używam "Sprytne katalogowanie" i jestem zadowolony z prostoty i użyteczności tego sprytnego programiku
Może macie jakieś twarde argumenty, aby mnie przekonać do automatów (jeszcze nikomu się nie udało), jedynie mógłbym użyć automatu do katalogowania zaplecza, gdybym musiał.
Używam "Sprytne katalogowanie" i jestem zadowolony z prostoty i użyteczności tego sprytnego programiku
Może macie jakieś twarde argumenty, aby mnie przekonać do automatów (jeszcze nikomu się nie udało), jedynie mógłbym użyć automatu do katalogowania zaplecza, gdybym musiał.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka napisał(a):Jakoś nie jestem zwolennikiem automatów, często nie trafiają w kategorie. Wolę sam wybierać w jakim katalogu i w jakiej kategorii będzie mój link.
Dokladnie tam tak masz - ustawiasz kategorie i kilka opisów, a także ile ma wpisów robić - ja daje na początek 3-4 i jest ok
-

Marcin Godlewski - Posty: 605
- Miejscowość: Kraków
Używałem kiedyś podobnego, ale mimo tego że wybierałem kategorie, często zdarzało się że sklep z meblami trafiał do zakupy/odzież. To mnie zraziło troszkę.
Niepokoiło mnie też brak potwierdzeń zgłoszenia do katalogów. Wiem że nie wszystkie katalogi je wysyłają ale katalogując programem SK było ich sporo. Wszystko wyglądało tak jakbym płacił kasę (bo płaciłem za jakieś śmieszne punkty) a do katalogu trafiało tylko parę zgłoszeń, dziwne
Sprawdzałeś czy Twoje wpisy trafiły tam gdzie miały?
Niepokoiło mnie też brak potwierdzeń zgłoszenia do katalogów. Wiem że nie wszystkie katalogi je wysyłają ale katalogując programem SK było ich sporo. Wszystko wyglądało tak jakbym płacił kasę (bo płaciłem za jakieś śmieszne punkty) a do katalogu trafiało tylko parę zgłoszeń, dziwne
Sprawdzałeś czy Twoje wpisy trafiły tam gdzie miały?
-

Też korzystam z http://www.katalogiseo.info/
faktycznie dobry zbiór, tylko mnie martwi jedno.
Z tego co wyczytałam, lepiej dodawać stronę do katalogów zbliżonych tematycznie do strony.
Pracuję w firmie z branży hm.. właściwie to najbliżej budowlana. Na w/w stronie katalogów nie można branżowo sortować stron, albo oświećcie mnie jak bo nie znalazłam czegoś takiego
Po prostu zostało mi po kolei sprawdzać stronki.
faktycznie dobry zbiór, tylko mnie martwi jedno.
Z tego co wyczytałam, lepiej dodawać stronę do katalogów zbliżonych tematycznie do strony.
Pracuję w firmie z branży hm.. właściwie to najbliżej budowlana. Na w/w stronie katalogów nie można branżowo sortować stron, albo oświećcie mnie jak bo nie znalazłam czegoś takiego
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
A może filtr według tematyki. Jest w zaawansowanym wyszukiwaniu. Może uda Ci się przefiltrować katalogi według zbliżonej tematyki.
-

Nikt nie jest idealny.
Aż mi wstyd, że przeoczyłam taką opcję... teraz już lepiej.
DZIEKUJĘ :-*
Aż mi wstyd, że przeoczyłam taką opcję... teraz już lepiej.
DZIEKUJĘ :-*
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
23 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-