co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
łącza, odnośniki, linki - nazwy są różne, rola jedna: pozycjonowanie na wybrane frazy

Dzięki Krzysztof za pomoc, wezmę twoje uwagi do serca podczas dalszej nauki pozycjonowania :)

Tworzę serwisy internetowe i systemy CMS: tworzenie stron internetowych
Mój sklepik: Torebki damskie
Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

siewca napisał(a):Dzięki Krzysztof za pomoc, wezmę twoje uwagi do serca podczas dalszej nauki pozycjonowania :)

Sobie ufaj 8-)

Krzysztof 'Junior' Trybulski

Re: Ile linków dziennie?

Postprzez precelik 30 Cze 2009, o 12:34

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

A spróbuj może w jednym tygodniu dodawać do katalogów, a w drugim napisac 3 artykuły i powrzucać gdzieś... do artykułów do przedruku czy też dogadać się z jakimiś blogerami?

Zapraszam do zespołu- wspólny ebiznes, wspólne cele, wspólna praca...
sklep z biżuterią - jeśli chcesz zrobić prezent ukochanej
Awatar użytkownika
precelik

Postprzez Marcin Godlewski 1 Lip 2009, o 22:32

Możesz też skorzystać z automatu który dodaje Ci wpis do katalogów - płatny ale fajny :)

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Miejscowość: Kraków

Jakoś nie jestem zwolennikiem automatów, często nie trafiają w kategorie. Wolę sam wybierać w jakim katalogu i w jakiej kategorii będzie mój link.
Używam "Sprytne katalogowanie" i jestem zadowolony z prostoty i użyteczności tego sprytnego programiku :)
Może macie jakieś twarde argumenty, aby mnie przekonać do automatów (jeszcze nikomu się nie udało), jedynie mógłbym użyć automatu do katalogowania zaplecza, gdybym musiał.

Awatar użytkownika

Postprzez Marcin Godlewski 1 Lip 2009, o 22:42

Daniel 'siewca' Nakoneczka napisał(a):Jakoś nie jestem zwolennikiem automatów, często nie trafiają w kategorie. Wolę sam wybierać w jakim katalogu i w jakiej kategorii będzie mój link.
Używam "Sprytne katalogowanie" i jestem zadowolony z prostoty i użyteczności tego sprytnego programiku :)
Może macie jakieś twarde argumenty, aby mnie przekonać do automatów (jeszcze nikomu się nie udało), jedynie mógłbym użyć automatu do katalogowania zaplecza, gdybym musiał.

Dokladnie tam tak masz - ustawiasz kategorie i kilka opisów, a także ile ma wpisów robić - ja daje na początek 3-4 i jest ok :) możesz przetestować jedną stronę za free :)

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Miejscowość: Kraków

Używałem kiedyś podobnego, ale mimo tego że wybierałem kategorie, często zdarzało się że sklep z meblami trafiał do zakupy/odzież. To mnie zraziło troszkę.
Niepokoiło mnie też brak potwierdzeń zgłoszenia do katalogów. Wiem że nie wszystkie katalogi je wysyłają ale katalogując programem SK było ich sporo. Wszystko wyglądało tak jakbym płacił kasę (bo płaciłem za jakieś śmieszne punkty) a do katalogu trafiało tylko parę zgłoszeń, dziwne :o

Sprawdzałeś czy Twoje wpisy trafiły tam gdzie miały?

Awatar użytkownika

Też korzystam z http://www.katalogiseo.info/

faktycznie dobry zbiór, tylko mnie martwi jedno.

Z tego co wyczytałam, lepiej dodawać stronę do katalogów zbliżonych tematycznie do strony.
Pracuję w firmie z branży hm.. właściwie to najbliżej budowlana. Na w/w stronie katalogów nie można branżowo sortować stron, albo oświećcie mnie jak bo nie znalazłam czegoś takiego :-) Po prostu zostało mi po kolei sprawdzać stronki.

"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
Awatar użytkownika
Agata 'soleil' Rutowicz

Miejscowość: Ziębice

A może filtr według tematyki. Jest w zaawansowanym wyszukiwaniu. Może uda Ci się przefiltrować katalogi według zbliżonej tematyki.

Awatar użytkownika

Nikt nie jest idealny.

Aż mi wstyd, że przeoczyłam taką opcję... teraz już lepiej.

DZIEKUJĘ :-*

"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
Awatar użytkownika
Agata 'soleil' Rutowicz

Miejscowość: Ziębice

PoprzedniaNastępna

Wróć do Linki