co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
tytuły i autorzy książek, które pomagają nam osiągać sukces w życiu i e-biznesie

Książka Piotra Michalaka i Jakuba Woźniaka to obowiązkowa lektura dla każdej osoby buszującej po naszym forum.
Ja miałem to szczęście, że dostałem ją jako nagrodę w konkursie :D

Piotr Michalak jest zdecydowanie jednym z najlepszych copywriterów w Polsce. A jego książka jest przejrzysta, nasycona wiedzą, zawiera masę sztuczek, które sprawią, że ludzie będą połykać Wasze teksty!

Sztuka pisania perswazyjnych tekstów daje do myślenia. Mi dała. Zresztą przeczytaj na ebiznesy.pl recenzję książki Piotra Michalaka.

Załączniki
dedykacja-piotra-michalaka.jpg
dedykacja-piotra-michalaka.jpg (27.98 KiB) Obejrzany 685 razy
Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Brzmi ciekawie to co piszesz, podobnie jak recenzja. Zaraz sobie poczytam w takim razie :)

Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
Awatar użytkownika
bartekmedon

Faktycznie, publikacja wydaje się godna uwagi :)

Tworzę serwisy internetowe i systemy CMS: tworzenie stron internetowych
Mój sklepik: Torebki damskie
Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

Posiadam ta ksiazke, jesli ktos chce sprzedawac w internecie to jest to lektura obowiazkowa.

PabloM

Wróć do Książki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość