Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Tak rzeczywiście książka Pana Carnegie jest świetna i można ją polecić każdemu
przychylam się więc do tej opinii.
30 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
W Sekrecie nie chodzi o to żeby położyć się i myśleć a wszystko o czym się myśli spadnie na nas bez wysiłku. Już sam proces zmiany sposobu myślenia jest ciężką pracą. Jeżeli w ogóle nie najcięższą. Sekret mówi o tym (to moja opinia), że wszystko co chcesz mieć w życiu możesz mieć ale najpierw musisz wizualizować swój cel w głowie i oczywiście... działać bo bez tego myśli pozostaną ... myślami. 
-

kidzik - Posty: 28
- Miejscowość: Dzierżoniów (dolnośląskie)
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):Nie żartuję. Każdy, kto przeczyta książkę JAK ZDOBYĆ PRZYJACIÓŁ I ZJEDNAĆ SOBIE LUDZI Dale'a CARNEGIE, zapewne to potwierdzi.
Przeczytaj może najpierw recenzję:
http://ebiznesy.pl/ksiazki-e-biznes/61- ... aciol.html
Tak rzeczywiście książka Pana Carnegie jest świetna i można ją polecić każdemu
-

kidzik - Posty: 28
- Miejscowość: Dzierżoniów (dolnośląskie)
Kochani
Nie wiem czy wiedzieliście o tym wcześniej, ale jestem uczniem Amerykańskich odkrywców prawa przyciągania: Esther oraz Jerry Hicks, którzy po raz pierwszy mówili o tym prawie blisko 30 lat temu.
Od tego czasu prawo przyciągania rozlazło się na wszystkie strony świata tak, że ostatecznie z prawa przyciągania zrobiło się w niektórych środowiskach: O! To jakaś sekta.
Poruszyliście tutaj na forum bardzo wiele istotnych kwestii, których nie sposób jednak opisać w jednym komenatarzu. Zajęłoby to bardzo wiele godzin zanim zostałyby rozwiane wszelkie Wasze wątpliwości.
Dlatego też na bieżąco odpowiedzi będą publikowane na moim/naszym blogu. Chcę jednak od razu powiedzieć, że przekaz jakim się posługujemy jest niecodzienny. Otóż jestem przekaźnikiem informacji pomiędzy grupą największych nauczycieli we Wszechświecie a Krzysztof Trybulski Series, którzy przeze mnie przemawiają, przekazując mi najczystszą miłość oraz znaczenie prawa przyciągania, które z kolei ja, mogę przekazać Wam.
Tak więc jeśli prawo przyciągania, rzeczywiście Was interesuje i chce doświadczyć jego olbrzymiego, pozytywnego wpływu, to zajrzyjcie na stronę, której adres znajduje się w stopce. Strona jest w początkowych fazach rozwoju, lecz naszą intencją jest, aby ta szybko się rozwinęła.
Nie wiem czy wiedzieliście o tym wcześniej, ale jestem uczniem Amerykańskich odkrywców prawa przyciągania: Esther oraz Jerry Hicks, którzy po raz pierwszy mówili o tym prawie blisko 30 lat temu.
Od tego czasu prawo przyciągania rozlazło się na wszystkie strony świata tak, że ostatecznie z prawa przyciągania zrobiło się w niektórych środowiskach: O! To jakaś sekta.
Poruszyliście tutaj na forum bardzo wiele istotnych kwestii, których nie sposób jednak opisać w jednym komenatarzu. Zajęłoby to bardzo wiele godzin zanim zostałyby rozwiane wszelkie Wasze wątpliwości.
Dlatego też na bieżąco odpowiedzi będą publikowane na moim/naszym blogu. Chcę jednak od razu powiedzieć, że przekaz jakim się posługujemy jest niecodzienny. Otóż jestem przekaźnikiem informacji pomiędzy grupą największych nauczycieli we Wszechświecie a Krzysztof Trybulski Series, którzy przeze mnie przemawiają, przekazując mi najczystszą miłość oraz znaczenie prawa przyciągania, które z kolei ja, mogę przekazać Wam.
Tak więc jeśli prawo przyciągania, rzeczywiście Was interesuje i chce doświadczyć jego olbrzymiego, pozytywnego wpływu, to zajrzyjcie na stronę, której adres znajduje się w stopce. Strona jest w początkowych fazach rozwoju, lecz naszą intencją jest, aby ta szybko się rozwinęła.
- Krzysztof 'Junior' Trybulski
Jestem podobnego zdania co przedmówca jeżeli chodzi o The Secret, nie da się czegoś osiągnąć nie robiąc nic. Usiąść na tapczanie siedzieć całymi dniami i myśleć tylko o tym ile to pieniędzy zaraz będę miał na koncie, bo tak chce? Nie to trochę jak dla mnie nagięte, trzeba dać coś od siebie żeby można było coś wziąć. Inwestowanie
A co do tytułowej książki, zapewne jeszcze przeczytam.
- Mateusz Szczęsny
Hellu.
http://www.youtube.com/watch?v=ThRplSGs ... re=related
Tutaj macie film the secret z napisami.
Chciałbym wyrazić moja opinie na temat "prawa przyciągania".
Im więcej się uczę o mózgu, dochodzę do wniosku ze to nie jakieś universum nam coś wysyła, tylko chodzi o to, ze myśląc często o czym, wizualizując to, albo powtarzając dużo razy (było o tym dużo książek przed secretem, secret to tylko chwyt marketingowy) po prostu podświadomość akceptuje to jako coś co mamy, i podpowiada nam jak do tego dojść. Np. w filmie mówią, ze jeśli będziesz powtarzał nie chce tego, to jeszcze więcej tego przyciągniesz bo "universum" nie rozumie zaprzeczeń, to dziwne bo nasza podświadomość tego tez nie rozumie
Wiec moim zdaniem, the secret to chwyt marketingowy, i opowiada co już dawno wie dużo ludzi, w inny sposób (ciekawe co tam robi joe vitale, marketing the secret to pewnie jego pomysł:D)
To co mówią, oczywiście dziana, no ale nie w taki sposób jak tam tłumaczą... nasza podświadomość to potęga, posiada pamięć absolutną i wykorzystuje 95% mózgu, a świadomość tylko 5% wiec daj działać twojej podświadomość, wmów jej ze coś masz, a Ona ci to da, nie jakieś universum...
I to naprawdę działa
Polecam sekret milionera i bogać sie kiedy spisz, opowiadają o tym samym co w the secret, tylko inaczej (lepiej). Polecam tez film co ostatnio dodałem do kategorii "filmy video" tam tlumaczy nam fizyka kwantowa jak myśli oddziaływają, np na wode... a my jesteśmy 90% wodą... pomyślcie wiec jak myśli mogą na nas oddziaływają 
http://www.youtube.com/watch?v=ThRplSGs ... re=related
Tutaj macie film the secret z napisami.
Chciałbym wyrazić moja opinie na temat "prawa przyciągania".
Im więcej się uczę o mózgu, dochodzę do wniosku ze to nie jakieś universum nam coś wysyła, tylko chodzi o to, ze myśląc często o czym, wizualizując to, albo powtarzając dużo razy (było o tym dużo książek przed secretem, secret to tylko chwyt marketingowy) po prostu podświadomość akceptuje to jako coś co mamy, i podpowiada nam jak do tego dojść. Np. w filmie mówią, ze jeśli będziesz powtarzał nie chce tego, to jeszcze więcej tego przyciągniesz bo "universum" nie rozumie zaprzeczeń, to dziwne bo nasza podświadomość tego tez nie rozumie
Wiec moim zdaniem, the secret to chwyt marketingowy, i opowiada co już dawno wie dużo ludzi, w inny sposób (ciekawe co tam robi joe vitale, marketing the secret to pewnie jego pomysł:D)
To co mówią, oczywiście dziana, no ale nie w taki sposób jak tam tłumaczą... nasza podświadomość to potęga, posiada pamięć absolutną i wykorzystuje 95% mózgu, a świadomość tylko 5% wiec daj działać twojej podświadomość, wmów jej ze coś masz, a Ona ci to da, nie jakieś universum...
I to naprawdę działa
- PabloM
"Jak zjednać..." jest rzeczywiście dobra. Przeczytałem nie raz i za każdym razem odkrywałem coś nowego 
- danielziebicki
Skoro tak polecasz Pawle, to pewnie trzeba będzie przeczytać. 
-

Jakub Lewek - Posty: 30
- Miejscowość: Gorlice
W takim razie ja również będę musiał zainteresować się tą książką. Ogólnie wychodzę z założenia, że większość takich poradników to pisanina dla pisaniny i wyciąganie kasy od naiwnych. Ale spróbuję 
Dbasz o wizerunek Twojej firmy? - Drukarnia DICON - profesjonalna Poligrafia
- miroslaw0000
- Miejscowość: Zabrze
coś za dużo osób się jara tą książką, żeby była wartościowa
ostatnio się przekonuje, że wszystko działa odwrotnie niż w niej pisza
ksiazka dla łosi
ostatnio się przekonuje, że wszystko działa odwrotnie niż w niej pisza
ksiazka dla łosi
- szyms88
Dla mnie taką książką jest The Millionaire Fastlane.
Wymiata wszystkich "guru" od Kiyosakiego po The Sekret pod dywan i proponuje moim zdaniem o wiele lepszą ramę myślenia o biznesie.
Wymiata wszystkich "guru" od Kiyosakiego po The Sekret pod dywan i proponuje moim zdaniem o wiele lepszą ramę myślenia o biznesie.
-

Dariusz Tryba - Posty: 17
- Miejscowość: Wrocław
30 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-