wan2m napisał(a):...ale z drugiej strony, kiedy robisz to co lubisz, robisz to z niekłamaną pasją, entuzjazmem i wkładasz w to całe serce, to czy takie działania też wymagają max siły, energii i zdolności? Chyba raczej nie.
To jest fakt
wan2m napisał(a):...ale z drugiej strony, kiedy robisz to co lubisz, robisz to z niekłamaną pasją, entuzjazmem i wkładasz w to całe serce, to czy takie działania też wymagają max siły, energii i zdolności? Chyba raczej nie.
krzywy-admin napisał(a):... ja nie dokończyłem tej książki Joe Vitale. Sorry, ale dla mnie to było "zbyt wiele".
Wiem, że motywacja jest wszystkim. Ale samo myślenie bez działania? Hmm. Dla mnie to niemal sekciarstwo. Ale mogę się mylić, bo mylę się często
Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka napisał(a):Nie da sie tego osiągnąć bez wysyłku. Trzeba poswięcić max swoich sił, energii i zdolności, wyrzeczeń żeby spełniać marzenia. W myśl zasady: nic samo nie przychodzi.
Uwierz, są okazje, dary prezenty od losu, uśmiechy fortuny. Jeśli wiesz do czego dążysz i dajesz z siebie wszystko, zdarzają się nieprawdopodobne rzeczy, które pomagają ten cel osiągnąć.
Jeżeli wiesz czego szukasz to z łatwością to znajdziesz... i na odwrót
Znajdź w swoim najbliższym otoczeniu 5 rzeczy koloru niebieskiego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość