co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
tytuły i autorzy książek, które pomagają nam osiągać sukces w życiu i e-biznesie

Proponuję pisać w tym temacie o wszystkim co jest związane z Helionem.

Zacznę od bardzo przyjemnej informacji:

Wprawdzie nie powinno się chwalić dnia przed zachodem słońca...ale co tam! W końcu mamy dziś trzy ważne powody, by to zrobić! Po pierwsze jest piątek, po drugie obchodzimy Światowy Dzień Książki, po trzecie z tej okazji możesz dziś kupić książki Helionu 20% taniej!
Uwaga! Aby świętować z nami Dzień Książki musisz się spieszyć - promocja trwa tylko jeden dzień - 23.04.2010 r! Promocja dotyczy całej oferty księgarni, poza książkami w przedsprzedaży, promocji dnia, zestawami multimedialnymi, warsztatami oraz zestawami książek.

Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi :)
Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

No niezłe jaja, hehe. Uprzedziłeś mnie! Właśnie kliknąłem w odpowiedni dział, żeby napisać o dniu książki. A tu jest już wątek :brawo:
Tym bardziej mnie cieszy nasza aktywność na Forum. Pojawia się jakaś fajna okazja = pojawia się informacja o niej.

Sam także zamierzam skorzystać z promocji. Kupię najpewniej:
Godzina dziennie z e-mail marketingiem - 47,20 zł w promocji
Godzina dziennie z SEO. Wejdź na szczyty wyszukiwarek. Wydanie II - 55,20 zł

Akurat przekroczę 100 zł wartości zamówienia i dostanę do wyboru książkę gratis. W OnePress są naprawdę fajne książki do wyboru jako gratis po przekroczeniu 50 (1 opcja) lub 100 zł (2 opcja). W Helionie akurat jako gratisy są teraz same badziewia, więc polecam skorzystać na tę chwilę z OnePressa :sun:

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):No niezłe jaja, hehe. Uprzedziłeś mnie! Właśnie kliknąłem w odpowiedni dział, żeby napisać o dniu książki. A tu jest już wątek :brawo:
Tym bardziej mnie cieszy nasza aktywność na Forum. Pojawia się jakaś fajna okazja = pojawia się informacja o niej.

To się nazywa dobra współpraca :D

Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):Sam także zamierzam skorzystać z promocji. Kupię najpewniej:
Godzina dziennie z e-mail marketingiem - 47,20 zł w promocji
Godzina dziennie z SEO. Wejdź na szczyty wyszukiwarek. Wydanie II - 55,20 zł

Akurat przekroczę 100 zł wartości zamówienia i dostanę do wyboru książkę gratis. W OnePress są naprawdę fajne książki do wyboru jako gratis po przekroczeniu 50 (1 opcja) lub 100 zł (2 opcja). W Helionie akurat jako gratisy są teraz same badziewia, więc polecam skorzystać na tę chwilę z OnePressa :sun:

Ja też, dzisiaj przejrzę listę książek i może coś kupię :)

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

A ja mam jeszcze kod rabatowy na dychę. Ciekawe czy działa z promocją 20% :D Chce ktoś?
Nie mam potrzeby kupować książki więc się zmarnuje (chyba że jest przypisany do użytkownika).

Tworzę serwisy internetowe i systemy CMS: tworzenie stron internetowych
Mój sklepik: Torebki damskie
Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

Postprzez Kamil 'seven' Lubelski 23 Kwi 2010, o 15:58

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Napisane jest chyba, że promocje się nie łączą :P Ale jak nikt nie jest chętny, to ja poproszę :happy: :grin:

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Rzeczywiście w Helionie i Onepressie promocje nie łączą się. Ale UWAGA: taka zniżka jak dziś łączy się np. z Bezcennym Koszykiem! Trochę nie dopracowali informacje z tym związane (celowo?).
Wrzuciłem 3 książki do koszyka - oczywiście te w promocji dzisiejszej, czyli o 20% taniej. Wyszło po zniżce 110 zł. I jestem na etapie wyboru promocji, zniżki, kuponu, bonusu i... nie wiem, czy jak wybiorę bonus (z bezcennego koszyka), to zapłacę zwykłe ceny, czy te 20% niższe. Wychodziło na to, że albo rabat albo książka gratis. Ale coś mi nie grało i kliknąłem wybór książki gratis. Okazało się, że rabat 20% dalej jest aktualny.
Z tego co pamiętam, to bezcenny koszyk nie łączy się np. z kuponem rabatowym. Podobnie jak np. książka w promocji dnia nie łączy się z Bezcennym Koszykiem lub kuponem rabatowym. Ale takie ogólne zniżki na wiele książek równocześnie łączą się z innymi promocjami (przynajmniej z książką gratis).

Awatar użytkownika
Administrator

Helion wypuścił nowy kupon rabatowy. Oto on: 5D4C53-EFADC0-H
Zniżka o 10 zł.
Będzie aktywny do północy w poniedziałek 08.11.2010r.
Pamiętajcie, że promocje nie sumują się (np. promocja dnia i kupon rabatowy). Więcej informacji na stronie Helionu: http://helion.pl/kupon.phtml
Warto skorzystać, jeśli ktoś jest na kupnie jakiejś pozycji.

Awatar użytkownika
Administrator

Wróć do Książki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość