Rok założenia: 2008Kontakt
tytuły i autorzy książek, które pomagają nam osiągać sukces w życiu i e-biznesie
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Efekt Motyla Kamil Cebulski

Postprzez DarekJasinski
napisane: 6 Sty 2011, o 01:16

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Polecam tę książkę w 100%, ponieważ to pierwsza książka, która faktycznie okazała się skuteczna. Od tego momentu zacząłem działać i ruszyłem tyłek!

Bije Kyosakiego i Vitale, ponieważ pokazuje polskie realia, zasady i trendy.

Oczywiście jak zwykle nie jest tak, że po przeczytaniu nagle doznasz oświecenia, ale na pewno zobaczysz, że wcale nie jest tak źle jak pokazują inni.

Polecam: Efekt Motyla Kamil Cebulski.

Może nie jest to najnowsza pozycja, ale na pewno jedna z najlepszych - moim zdaniem.

Awatar użytkownika
DarekJasinski

Miejscowość: Kielce

Efekt Cebulskiego

Postprzez Paweł 'krzywy' Krzyworączka
napisane: 13 Kwi 2011, o 18:16

DarekJasinski napisał(a):Oczywiście jak zwykle nie jest tak, że po przeczytaniu nagle doznasz oświecenia

Hmm, sam nie wiem - chyba niektórzy doznają olśnienia. Ja także uważam, że ta pozycja jest lepsza od Kyosakich i innych.
Kamil na tę chwilę nie ma już własnych ebiznesów, ale przecierał szlaki i ma fajne doświadczenia. Dzieli się nimi m.in. prowadząc jeden z 8 bloków mojego szkolenia Tajemnice Ebiznesu. Zresztą z Kamilem bliżej współpracuję - m.in. wykładam e-biznes w jego szkole biznesu (MBA Asbiro). Kamil świetnie pisze, umie wciągnąć w lekturę. Polecam Efekt Motyla każdemu - nie tylko początkującym, choć ci z pewnością najwięcej skorzystają.

Szukasz domeny dla Twojego serwisu? Koniecznie zapoznaj się z tym Darmowym Poradnikiem o Domenach!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Efektywny efekt

Postprzez Grzegorz86
napisane: 27 Kwi 2012, o 14:56

Też się zgodzę, że Efekt Motyla jest lepszy od pozycji Kiyosakiego.
Na mnie sporo zadziałał, bo jak mój przedmówca napisal, że pokazuje Polskie realia z innej strony niż to się np. w wiadomościach ogląda ;)
To właśnie Efekt Motyla mnie zainspirował do wejścia w e-biznes i poznania go od namacalnego punktu widzenia niż tylko z książek :)

Dlatego pozycja jest super!
I Polecam ją każdemu :)
A nuż nawet największych wyjadaczy e-biznesu może zainspirować i podsunąć jakiś ciekawy pomysł :)

Grzegorz86

Efekt motyla vs Kyosaki

Postprzez krystian piątek
napisane: 30 Kwi 2012, o 20:40

Fakt książka Kamila jest inspirująca. Sam znam kilka osób którym wystarczyła tylko ta pozycja by w drastyczny sposób odmienić swoje życie i zacząć realizować swoje marzenia. Nie mniej jednak nie stawiał bym tej pozycji jako alternatywa dla Kyosakiego. Przeczytałem obie i uważam, że każda wnosi coś innego (wartościowego). Jedna i druga daje wiele do myślenia. Obie nie są super grube i w jedno majowe popołudnie na leżaku można przerobić spokojnie obie :)

Wszystko zaczyna się od IDEI. Skuteczne strony internetowe Kielce

Awatar użytkownika
krystian piątek

Miejscowość: Kielce

Wróć do Książki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość