Polecam tę książkę w 100%, ponieważ to pierwsza książka, która faktycznie okazała się skuteczna. Od tego momentu zacząłem działać i ruszyłem tyłek!
Bije Kyosakiego i Vitale, ponieważ pokazuje polskie realia, zasady i trendy.
Oczywiście jak zwykle nie jest tak, że po przeczytaniu nagle doznasz oświecenia, ale na pewno zobaczysz, że wcale nie jest tak źle jak pokazują inni.
Polecam: Efekt Motyla Kamil Cebulski.
Może nie jest to najnowsza pozycja, ale na pewno jedna z najlepszych - moim zdaniem.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Hmm, sam nie wiem - chyba niektórzy doznają olśnienia. Ja także uważam, że ta pozycja jest lepsza od Kyosakich i innych.
Kamil na tę chwilę nie ma już własnych ebiznesów, ale przecierał szlaki i ma fajne doświadczenia. Dzieli się nimi m.in. prowadząc jeden z 8 bloków mojego szkolenia Tajemnice Ebiznesu. Zresztą z Kamilem bliżej współpracuję - m.in. wykładam e-biznes w jego szkole biznesu (MBA Asbiro). Kamil świetnie pisze, umie wciągnąć w lekturę. Polecam Efekt Motyla każdemu - nie tylko początkującym, choć ci z pewnością najwięcej skorzystają.
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
DarekJasinski napisał(a):Oczywiście jak zwykle nie jest tak, że po przeczytaniu nagle doznasz oświecenia
Hmm, sam nie wiem - chyba niektórzy doznają olśnienia. Ja także uważam, że ta pozycja jest lepsza od Kyosakich i innych.
Kamil na tę chwilę nie ma już własnych ebiznesów, ale przecierał szlaki i ma fajne doświadczenia. Dzieli się nimi m.in. prowadząc jeden z 8 bloków mojego szkolenia Tajemnice Ebiznesu. Zresztą z Kamilem bliżej współpracuję - m.in. wykładam e-biznes w jego szkole biznesu (MBA Asbiro). Kamil świetnie pisze, umie wciągnąć w lekturę. Polecam Efekt Motyla każdemu - nie tylko początkującym, choć ci z pewnością najwięcej skorzystają.
Szukasz domeny dla Twojego serwisu? Koniecznie zapoznaj się z tym Darmowym Poradnikiem o Domenach!
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Też się zgodzę, że Efekt Motyla jest lepszy od pozycji Kiyosakiego.
Na mnie sporo zadziałał, bo jak mój przedmówca napisal, że pokazuje Polskie realia z innej strony niż to się np. w wiadomościach ogląda
To właśnie Efekt Motyla mnie zainspirował do wejścia w e-biznes i poznania go od namacalnego punktu widzenia niż tylko z książek
Dlatego pozycja jest super!
I Polecam ją każdemu
A nuż nawet największych wyjadaczy e-biznesu może zainspirować i podsunąć jakiś ciekawy pomysł
Na mnie sporo zadziałał, bo jak mój przedmówca napisal, że pokazuje Polskie realia z innej strony niż to się np. w wiadomościach ogląda
To właśnie Efekt Motyla mnie zainspirował do wejścia w e-biznes i poznania go od namacalnego punktu widzenia niż tylko z książek
Dlatego pozycja jest super!
I Polecam ją każdemu
A nuż nawet największych wyjadaczy e-biznesu może zainspirować i podsunąć jakiś ciekawy pomysł
- Grzegorz86
Fakt książka Kamila jest inspirująca. Sam znam kilka osób którym wystarczyła tylko ta pozycja by w drastyczny sposób odmienić swoje życie i zacząć realizować swoje marzenia. Nie mniej jednak nie stawiał bym tej pozycji jako alternatywa dla Kyosakiego. Przeczytałem obie i uważam, że każda wnosi coś innego (wartościowego). Jedna i druga daje wiele do myślenia. Obie nie są super grube i w jedno majowe popołudnie na leżaku można przerobić spokojnie obie 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość