Odświeżam, bo książka na prawdę godna uwagi!
Wiele osób mi ją polecało i w końcu Timoty jakby sam mnie przywołał z regału w empiku. Czytałem ją z pewnymi filtrami w głowie, bo nie ze wszystkim w tej pozycji się zgadzam, ALE największa moja korzyść z jej przeczytania to to, że od nowa zabrałem się za konstruowanie mojego planu finansowego na życie i super się z tym teraz czuję.
Poza tym rady dla podróżników na końcu książki i łamanie stereotypu, że zwiedzanie świata jest drogie ... GENIALNE!!!
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
16 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Czytałem, polecam bardzo bardzo!
Szczerze mówiąc rzeczywiście koleś tytułem i treścią inspiruje do marzeń, ale z drugiej strony pokazuje bardzo praktyczne wskazówki, nawet wyliczenia swoich kampanii - rzadko kto robi coś takiego.
Mnie zainspirował fakt, że koleś jest młody (w moim wieku) i tak daleko zaszedł.
Z drugiej strony Pokazuje pieniądze jako środek do osiągnięcia celu a nie jako cel sam w sobie - dla mnie bomba.
Ps. super wpis Pawła w tym wątku
:)
Szczerze mówiąc rzeczywiście koleś tytułem i treścią inspiruje do marzeń, ale z drugiej strony pokazuje bardzo praktyczne wskazówki, nawet wyliczenia swoich kampanii - rzadko kto robi coś takiego.
Mnie zainspirował fakt, że koleś jest młody (w moim wieku) i tak daleko zaszedł.
Z drugiej strony Pokazuje pieniądze jako środek do osiągnięcia celu a nie jako cel sam w sobie - dla mnie bomba.
Ps. super wpis Pawła w tym wątku
- joland
To jest fantastyczna książka!
Opisuje konkretnie co, jak, dlaczego i po co.
Nie musimy zaharowywać się jak woły i poświęcać czasu na niedochodowych klientów. Niby to wiedziałem ale tak naprawdę dzięki niemu wywaliłem kilku co mi spędzali sen z powiek.
Dokładne porady dotyczące wirtualnych asystentów i outsourcingu właśnie wprowadzam w życie. Jestem zachwycony!
Napisałem małą recenzję tu:
http://dzialalnosc-gospodarcza.pl/2011/12/4-hour-workweek-tim-ferris.html
No cóż, polecam.
Opisuje konkretnie co, jak, dlaczego i po co.
Nie musimy zaharowywać się jak woły i poświęcać czasu na niedochodowych klientów. Niby to wiedziałem ale tak naprawdę dzięki niemu wywaliłem kilku co mi spędzali sen z powiek.
Dokładne porady dotyczące wirtualnych asystentów i outsourcingu właśnie wprowadzam w życie. Jestem zachwycony!
Napisałem małą recenzję tu:
http://dzialalnosc-gospodarcza.pl/2011/12/4-hour-workweek-tim-ferris.html
No cóż, polecam.
- artpi
4 godzinny tydzień pracy to system bardzo popularny, zwłaszcza wśród ludzi, którzy przychodzą do pracy na 40 godzin tygodniowo;)
Ile mogą kosztować srebrne monety? To zależy od tego, jakie to są monety. Ceny tych o nazwie „Morgan Dollar” z 1895 roku sięgają nawet 120 tys. dolarów za sztukę. To rodzynki w miliardowej emisji.
- Hassel Von Hoff
4 Hour Chef ma się ukazać 20 listopada w US i A: http://www.amazon.com/The-4-Hour-Chef-L ... 031&sr=8-1
Oprócz przepisów kulinarnych, wskazówk jak skutecznie się uczyć i dobrze żyć
Pewnie jak w przypadku innych książek autora warto będzie, podobnie jak binek powyżej, stosowac ostrożność w przyswajaniu treści i nie podchodzić do tego bezkrytycznie.
O ile nie jestem wielkim fanem "4h tygodnia" (poleciłbym raczej "Millionaire Fastlane" MJ DeMarco), choć przyjemnie się czyta, to już "4-hour body" zaciekawiło mnie bardziej, ze względu na ogromną ilość praktycznych wskazówek. Wygląda na to, że nowa książka też pójdzie tą drogą. Może być ciekawie. A nuż doczekamy się polskiego wydania.
Oprócz przepisów kulinarnych, wskazówk jak skutecznie się uczyć i dobrze żyć
Pewnie jak w przypadku innych książek autora warto będzie, podobnie jak binek powyżej, stosowac ostrożność w przyswajaniu treści i nie podchodzić do tego bezkrytycznie.
O ile nie jestem wielkim fanem "4h tygodnia" (poleciłbym raczej "Millionaire Fastlane" MJ DeMarco), choć przyjemnie się czyta, to już "4-hour body" zaciekawiło mnie bardziej, ze względu na ogromną ilość praktycznych wskazówek. Wygląda na to, że nowa książka też pójdzie tą drogą. Może być ciekawie. A nuż doczekamy się polskiego wydania.
-

kosiarski - Posty: 50
Ja również podjąłem próbę, chcąc samemu decydować co , kiedy i jak robię. Postanowiłem przełamać schematy i rozwijać się oraz kroczyć własną drogą. Na razie wszytko idzie tak jak bym tego chciał 
- miroslaw0000
- Miejscowość: Zabrze
16 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-