co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
Systemy Obsługi Treści, czyli CMS (Content Management System): Joomla!, WordPress, phpBB i inne

Witam Was wszystkich serdecznie i dziękuję za zainteresowanie tym tematem.

Chcę Was prosić o pomoc: proszę - podpowiedzcie mi krok po kroku jak zrobić biuletyn na Joomla! i jak zrobić na stronie takie wyskakujące okienko jak jest na przykład na stronie Izy z forum ( :D ): collagene-colway.it

Krzysztof 'Junior' Trybulski

F5. Znam już nazwę "tego czegoś" ale nadal nie wiem, jak to wrzucić na swoją stronkę? Ktoś wie? Aha - to się nazywa pływającym okienkiem floating ad.

Krzysztof 'Junior' Trybulski

Nie wiem czy w Joomli! są jakieś dodatki do tego, ale można skorzystać ze skryptu pływającego okienka (na warstwie) dynamicdrive np. takiego http://www.dynamicdrive.com/dynamicinde ... pinbox.htm

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Wróć do Joomla! i inne CMSy