Rok założenia: 2008Kontakt
Systemy Obsługi Treści, czyli CMS (Content Management System): Joomla!, WordPress, phpBB i inne
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Styl jest napisany w taki sposób, że wyświetla obrazek umieszczony na początku wpisu i oblany tekstem, tylko na stronie danego wpisu. Co zrobić, aby ten img pokazywał się także na stronie głównej bloga, w tym skrócie każdego wpisu?

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

Znajdź element który wyświetla ten obrazek jeśli to jest np div z obrazkiem
lub
jeśli jest to img to odnajdź go w kodzie i wstaw do bloku przez ktory wyświetlany jest przy kazdym nowym wpisanie na stronie głównej, dodam ze to jest jakaś pętla

jeśli nie wiesz o co chodzi podaj link do bloga za postaram się pomóc bo ja nie jestem teoretykiem, jeśli mam coś zrobić muszę to zobaczyć

a nie mam w tej chwili zainstalowanego WP na lokalu żeby zerknąć w działający kod bloga

Awatar użytkownika
ugregusa

Miejscowość: Jelenia Góra

Napisałem Ci PW ;)

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

Wróć do Joomla! i inne CMSy