Krótko. Na stronie edycji wpisu, nad polem edycji, jest tekst:
Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/lubelski/public_html/blog/wp-includes/post.php on line 1980
Gdy klikam na Opublikuj lub Zaktualizuj, to po chwili pokazuje się biała strona z tekstem:
Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/lubelski/public_html/blog/wp-includes/post.php on line 1980
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lubelski/public_html/blog/wp-includes/post.php:1980) in /home/lubelski/public_html/blog/wp-includes/pluggable.php on line 868
UWAGA - mimo tego wpis zostaje prawidłowo zaktualizowany/opublikowany.
Co może być tego powodem i jak temu zaradzić? Wgrałem jeszcze raz plik post.php z domyślnego paczki WP, ale to nic nie pomogło.
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Przypomnij sobie czy nie włączałeś ostatnio jakiejś wtyczki? A nawet jeśli nie bym spróbował je powyłączać i zobaczył czy wszystko oki.
Aktualizowałeś może bloga? Masz wtyczkę do cache - ja bym najpierw spróbował?
Sprawdź date modyfikacji plików? Ja na wordpresie kiedyś miałem włamanie i doklejkę do pliku config
Aktualizowałeś może bloga? Masz wtyczkę do cache - ja bym najpierw spróbował?
Sprawdź date modyfikacji plików? Ja na wordpresie kiedyś miałem włamanie i doklejkę do pliku config
Zapraszam do zespołu- wspólny ebiznes, wspólne cele, wspólna praca...
sklep z biżuterią - jeśli chcesz zrobić prezent ukochanej
sklep z biżuterią - jeśli chcesz zrobić prezent ukochanej
-

precelik - Posty: 129
Nie do końca to rozumiem, ale wyłączyłem wszystkie wtyczki, a potem stopniowo, jedna po drugiej je włączałem i sprawdzałem czy nie ma błędu. Błędu nie było i nadal nie ma, więc jest ok. Dzięki za sugestię 
Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi 
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Problem znowu się pojawił
Nie wiem czemu. Jeżeli znowu wyłączę wtyczki i włączę, to będzie ok, ale potem znowu będzie źle.
Zauważyłem, że błąd pojawia się tylko podczas edycji stron. Edycja wpisów jest bezproblemowa.
Zauważyłem, że błąd pojawia się tylko podczas edycji stron. Edycja wpisów jest bezproblemowa.
-

Sprawdź chmody - i ewentualnie przeinstaluj WP - automatycznie. Najczęściej takie problemy powodują niekompatybilne wtyczki.
-

Marcin Godlewski - Posty: 605
- Miejscowość: Kraków
CHMODy, według wtyczki WP - Security Scan, są poprawnie ustawione, więc to raczej nie jest ich wina.
Gdzieś w tym temacie wyżej pisałem już, że błąd przestał się pojawiać po wyłączeniu wszystkich wtyczek i ponownym ich włączeniu. Niestety, po pewnym czasie znowu powrócił. Wychodzi na to, że jakaś wtyczka to powoduje, tylko która? Cieżko będzie to wyłapać, jeżeli błąd najpierw się nie pojawia, tylko wraca po pewnym czasie.
Gdzieś w tym temacie wyżej pisałem już, że błąd przestał się pojawiać po wyłączeniu wszystkich wtyczek i ponownym ich włączeniu. Niestety, po pewnym czasie znowu powrócił. Wychodzi na to, że jakaś wtyczka to powoduje, tylko która? Cieżko będzie to wyłapać, jeżeli błąd najpierw się nie pojawia, tylko wraca po pewnym czasie.
-

6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-