Witam
Mam takie pytanie czy ktoś mógłby poradzić jak zrobić własną skórkę do Wordpressa. Chodzi mi o cos takiego mam zroboiną grafikę np. w Photoshopie i teraz jak mam ją pociąć. A może jest jakiś generator. Generalnie jak chciałem zrobić swoją skórkę to zrobiłem to tak, że znalazłem w internecie taką układem najbardziej podobną do mojej i podmieniałem grafikę, a to trochę w kodzie coś zmieniałem, jednak wszystko odbywało się metodą prób i błędów ale może jest jakiś inny sposób ?
Pozdrawiam
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Generatora nie znajdziesz raczej, a jeśli znajdziesz to nie polecam. Generatory stron każdy wie jakie są 
Jeśli chcesz zrobić własną skórkę musisz zrobić projekt graficzny, następnie pociąć i zakodować w HTML + CSS, według standardu WordPress. Troszkę trzeba nad tym posiedzieć.
Jeśli chcesz zrobić własną skórkę musisz zrobić projekt graficzny, następnie pociąć i zakodować w HTML + CSS, według standardu WordPress. Troszkę trzeba nad tym posiedzieć.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Daniel 'siewca' Nakoneczka napisał(a):Generatora nie znajdziesz raczej, a jeśli znajdziesz to nie polecam. Generatory stron każdy wie jakie są
Ale jak pociąć tzn wiem jak się tnie ale tylko chodzi mi o wzór
A propos generatorów to znalazłem tylko Artisteer
- autofolie
Do WP nie robiłem skórek, ale pewnie jest na tej samej zasadzie co w innych CMS-ach. Czyli tnie się szablon jak do zwykłej strony www i w kodzie wstawia się elementy zmiennych zgodne z WP.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Chyba jednak pozostanę przy moim partyzanckim sposobie czyli poszukać podobnego w necie a następnie tam coś podmienić tutaj pogrzebać w kodzie i tak w zasadzie Bill Gates stworzył MS DOS 
- autofolie
-

Jarek87 - Posty: 100
- Miejscowość: Warszawa
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-