Rok założenia: 2008Kontakt
Systemy Obsługi Treści, czyli CMS (Content Management System): Joomla!, WordPress, phpBB i inne
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Problem z linkami

Postprzez bobu1111
napisane: 4 Lip 2011, o 09:24

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Cześć,

Założyłem blog [url]stop-limitom.pl[/url] i niestety mam jakiś problem z linkami.
Generalnie chodzi o to że jak klikam w jakiś post w tym przypadku "oglądaj" i przechodzę na stronę posta adres URL pozostaje bez zmian czyli [url]stop-limitom.pl[/url] strona głowna.
Powinien się zaś zmienić na ustaloną w panelu admina ścieżkę czyli /index.php/%postname%/.
Dodatkowo jak jestem na tym poście i odświeżę stronę to wraca mnie na stronę główną nie zależnie od tego na jakiej podstronie czy też poście bym się znajdował.

Jak kliknę na button "oglądaj" prwaym myszki i otwórz w nowej karcie to wtedy post otwiera się z prawidłowym linkiem i wszystko działa. Wiecie może w czym tkwi problem? Będę wdzięczny za info.

Problem ten występuje już na 3 wersji bloga 3.1.2 się zaczęło i teraz na 3.1.4jest to samo

bobu1111

Działa...

Postprzez Paweł Landzberg
napisane: 6 Lip 2011, o 10:25

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

U mnie wszystko jest w porządku. Adresy są jak należy i wszystko trybi.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Wróć do Joomla! i inne CMSy